Karviná - Teplice 1:1 (0:0)

Karviná - Teplice 1:1 (0:0)

MFK Karviná
8. kolo, FORTUNA:LIGA,
MFK Karviná FK Teplice
1:1 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky: 54. Čmelík - 55. Trubač.
ŽK: 39. Čmelík, 59. Bartošák, 77. Křapka, 84. Šehić - 18. Mazuch, 23. Černý, 64. Fortelný, 66. Vondrášek, 86. Moulis, 90. Čtvrtečka.
Rozhodčí: Machálek - Nádvorník, Podaný (Dorušák).
VAR, AVAR: Ondráš, Hájek.
Diváci:

Team logo

MFK Karviná

Bolek – Křapka, Santos, P. Buchta, Šehić – Stropek, Túlio – Čmelík (86. Nešický), Qose (46. Bartl), Bartošák – Papadopulos.
Team logo

FK Teplice

Čtvrtečka - Laňka, Mazuch, Chlumecký, Vondrášek - Jukl, Knapík - Černý (82. Kodad), Trubač (90. Krunert), Fortelný (82. Moulis) - Ledecký (71. Succar).

Komentář k zápasu

Teplický tým zahájil svůj slezský trip nedělním zápasem v Karviné, kde se po sobotní výhře Liberce střetly dva nejníže postavené týmy soutěže. Žlutomodří pro tento zápas vysunuli do zálohy Jana Knapíka, na stopera se vrátil Martin Chlumecký a posty krajních beků obsadili Tomáš Vondrášek s Denisem Laňkou.

V prvním poločase viděli diváci především opatrný zápas z obou stran, do velkých ofenzivních hrátek se ani jeden z týmů ve své situaci nepouštěl. První nebezpečnější situaci zaznamenal až ve 36. minutě Roběrt Jukl, který z hranice vápna vypálil jen těsně nad branku. Na centr stejného hráče pak ještě krátce před poločasem nedosáhl David Černý. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Vše se změnilo až ve druhém poločase a to během několika vteřin, nejprve totiž otevřel skóre Lukáš Čmelík svou přesnou dorážkou, aby hned vzápětí srovnal krásnou točenou střelou zpoza vápna Daniel Trubač. Pak už ale zase dlouhé žádné šance k vidění nebyly až těsně před koncem se trefil Denis Laňka, jenže Succar mu nahrával z ofasajdu. Nakonec si tak oba týmy odnesly ze zápasu po jednom bodu. Teplice čeká už ve středu pohárový zápas v Třince, takže ve Slezsku do středu zástávají.

Fotogalerie

Stínadla TV