Report ze zápasu FK Teplice vs. FC Hradec Králové

FK Teplice
2. kolo, Fortuna ČFL - Česká fotbalová liga B -,
FK Teplice FC Hradec Králové
0:1 (0:1)
Logo

Komentář k zápasu

Ročník 2020/21 - 2.koloneděle 30.08.202011:00 - hřiště Dubí


0:1 (0:1)

Branky: 

05. Locker Josef ( Hradec Králové ) - 0:1.

55. Šup Dominik ( Teplice ) - neproměněná penalta ( ! )

 Záznam celého utkání na webu  TV.com  sledujte ZDE.

Statistiky utkání: Střely na branku 5:5 (2:2, 3:3) - Střely mimo branku 6:3 (4:2, 2:1) - Zblokované střely 2:3 (1:1, 1:2) - Střely celkem 13:11 (7:6, 6:5) - Vyložené šance 4:2 (2:1, 2:1) - Ofsajdy 0:1 (0:1, 0:0) - Rohové kopy 6:5 (4:2, 2:3)  - Fauly 14:14 (8:6, 6:8).

Sestava Teplic: Plachý Jan (31) - Kodad Ladislav (16), Hora Jakub (4), Čítek Vojtěch (28), Liška Lukáš (11) - Kováč Daniel (20) - Švejda Zdeněk (18), Černý Václav (7), Baftijar Besir (6), Vobecký Marek (8) ( 63. Zaspal Jaroslav (14) ) ( 66. Šimeček Michal (22) ) - Šup Dominik (15) (K).

Náhradníci Teplic: Zdeněk Daniel (B).

Realizační tým Teplic: Kolínek Jaroslav - trenér, Novák Martin - asistent, Lipš Přemysl - trenér brankářů, Novák Jaroslav - vedoucí, Neckař Pavel MUDr. - lékař, Boroschová Lenka - masér.

Rozhodčí: Starý Dominik - Černý Ondřej, Maiello Francesco.

Delegát: Ploch Robert.

ŽK / ČK Teplice:  49. ŽK Liška Lukáš (11),  78. ŽK Hora Jakub (4), 90. + 2. ČK Baftijar Besir (6).

ŽK / ČK Hradec Králové:  13. ŽK Kejř Marek (7), 65. ŽK Kosař Jakub (13). 

Stadion: 1.FC Dubí / přírodní tráva.

Diváků: 100. 

Komentář k uktání:

"Dnes se hrál na skvěle připraveném trávníku 1.FC Dubí pohledný zápas. Hradečtí Votroci byli od úvodních vteřin velmi dobře organizovaní a snažili se rychlými brejky ohrožovat teplickou branku. V 5.minutě po centru z pravé strany propadl centrovaný míč klubkem hráčů až k volnému Lockerovi, který nikým neatakován z hranice malého vápna bez problémů překonal Plachého. Tato jediná chyba teplické defenzivy v samotném úvodu utkání vzhledem k dalšímu vývoji duelu Sklářů a Votroků byla nakonec rozhodujícím momentem. Žluto-modří dnes podali parádní výkon. Týmovým pojetím, enormním nasazením a obrovským zaujetím se neustále tlačili před hradeckého brankáře Macha. Vypracovali si poměrně velké množství příležitostí, kdy v největších šancích nedokázali trefit odkrytou branku a nebo zasáhl skvělý brankář Votroků, který v 55.minutě dokonce chytil penaltu teplického kapitána Šupa. Tepličtí se snažili o vyrovnání až do samotného závěru, ale hradecká defenziva nakonec odolala a udržela čisté konto. Jeden z nejlepších výkonů rezervy Sklářů za poslední dobu nestačil na zisk mistrovských bodů. Bez vstřelené branky se zápas prostě vyhrát nedá a i když Skláři měli k brance několikrát hodně blízko, bohužel to dnes nevyšlo.  Teplické také mrzí zranění kolena mladého devatenáctiletého útočníka Jardy Zaspala již po 3 minutách jeho pobytu na hřišti a červená karta agilního Besira Baftijara, který byl ve 2.minutě nastavení vyloučen, když podle názoru většiny přítomných ve skluzu čistě odebral míč hradeckému forvardovi, který postupoval sám na brankáře Plachého."

Hodnocení utkání slovy teplického trenéra Jaroslava Kolínka:

"Souhlasím s komentářem k utkání. Zcela určitě jsme herně odehráli nejlepší utkání za celou dobu mého dosavadního působení u B týmu. Až na prvních 20 minut, kdy nás soupeř zaskočil svoji aktivitou a napadáním, jsme byli na hřišti jednoznačně lepším mužstvem, ale branku se nám nakonec nepodařilo vstřelil a tři body získal soupeř. Naše hra měla velice slušné parametry. Viděl jsem tým, který je odhodlaný na hřišti sprintovat, absolvovat osobní souboje, prostě každý z hráčů byl ochoten pro svůj tým udělat maximum. Co mě z dnešního utkání opravdu mrzí je, že jsme ze svých šancí nevstřelili branku, i když jsme k ní měli v několika případech hodně blízko. Pak samozřejmě pohled na zklamané hráče v kabině po zápase a také nešťastné zranění Jardy Zaspala. Život je o překonávání překážek a to nejen ve fotbale. Kluci cítí, že pro úspěch dělají maximum, ale zatím ta odměna v podobě tří bodů nepřichází. Je na každém z nich, jak se s tím vyrovnají, jak rychle opět vstanou a půjdou dál za svými sny. Můžeme se zastavit, lehnout na zem, "fňukat" a hledat chyby kdekoliv jinde než u sebe samých. Ustoupit ze svých cílů a zpohodlnět. Nebo také udělat krok dopředu, popřemýšlet co lze udělat jinak a lépe, abych i já byl pro svůj tým ještě prospěšnější. Mít ještě větší snahu, odvahu a úsilí dál jít za svým a překonávat vše co nám život do cesty postaví. Věřit ve svoje schopnosti, věřit v to, že když člověk na něčem tvrdě pracuje bude dříve nebo později odměněn. Chceš-li být silný a úspěšný není nic co by tě zastavilo. Zpomalit můžeš, ale musíš jít dál a to s hlavou nahoře." 

Stínadla TV