Příbram - Teplice 1:1 (1:0)

Příbram - Teplice 1:1 (1:0)

1.FK Příbram
1. kolo, FORTUNA:LIGA,
1.FK Příbram FK Teplice
1:1 (1:0)
Logo

Statistiky

Branky: 42. Škoda - 72. Mareš.
ŽK: 51. Soldát - 61. Kučera, 86. Mareš.
Rozhodčí: Julínek - Podaný, Vitner.
Diváci:

Team logo

1.FK Příbram

Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanović - Alvir (61. Voltr), Rezek, Soldát, Zeman (90. Slepička) - Polidar - Škoda (80. Hájek).
Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Paradin - Hora, Kučera, Trubač (86. Ljevaković), Moulis (63. Vyhnal) - Žitný - Mareš.

Komentář k zápasu

Na úvod nového ročníku FORTUNA:LIGY tepličtí fotbalisté remizovali v Příbrami 1:1. Chvíli před přestávkou otevřel skóre Škoda, na druhé straně srovnával Mareš. Teplice budou hrát svůj první domácí zápas v neděli 21. července od 19 hodin proti Slavii.

Žlutomodří měli v prvním poločase několik světlých okamžiků; hosté dokázali uzamknout domácí tým v jeho vápně. Ke střele se dostal ale pouze Moulis, jeho pokus Boháč bez větších potíží kryl. Na druhé straně byla Příbram ještě více neškodná, hrál se spíš bojovný, fyzický fotbal.

Chvíli před koncem prvního poločasu překonal brankáře Grigara zblízka Škoda, posila Středočechů. O chvíli později mohli hosté dostat druhou branku, na brankové čáře je ale zachránil Jeřábek, který míč vyhlavičkoval směrem do pole.

Po obrátce Teplice přidaly plyn. Držely míč na svých kopačkách a snažily se ze všech sil skóre otočit. Vinou individuálních chyb ale pouštěly Příbramské do šancí. Naštěstí pro partu kouče Hejkala ale domácí minimálně dvě „loženky“ spálili.

V 71. minutě korunoval svůj velmi dobrý výkon Žitný gólovou přihrávkou, kterou zužitkoval navrátilec Mareš.

Severočeši se i nadále tlačili před branku Příbrami, další gól už ale vstřelit nedokázali.

Fotogalerie

Stínadla TV