Teplice - Příbram 0:0

Teplice - Příbram 0:0

FK Teplice
30. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice 1.FK Příbram
0:0 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky:
ŽK: 11. Moulis, 23. Shejbal, 49. Krob - 61. Soldát.
Rozhodčí: Marek - Paták, Dresler.
Diváci: 2203.

Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Krob - Hyčka, Ljevaković, Kučera, Moulis (69. Žitný) - Hora - Jindráček (89. Hošek).
Team logo

1.FK Příbram

Kočí - Nový, Chaluš, Tregler, Antwi - Mingazov (74. Voltr), Soldát, Květ, Rezek (90. Kodr), Matoušek - Polidar (84. Jablonský).

Komentář k zápasu

Teplice jsou po základní části FORTUNA:LIGY zachráněny v nejvyšší soutěži, zároveň si zahrají skupinu o Evropskou ligu. Rozhodlo o tom poslední kolo, v němž „skláři“ doma remizovali s Příbramí 0:0. A protože Opava nedokázala porazit Spartu a Boheminas zvítězit na Slovácku, udrželi Severočeši klíčovou desátou příčku.

Na Stínadlech se hrál poměrně nervózní duel. Postupem času se domácí začali dostávat do šancí, které ale nevyužívali. Největší příležitost k otevření skóre měl ve 20. minutě Pavel Moulis, který se po delší době podíval na zelený trávník, ale tváří v tvář brankáři Kočímu neuspěl, příbramský gólman ho doslova vychytal. Na druhé straně se do velké šance dostal Polidar, ale na jaře vynikající Grigar mu vystavil razantní stopku.

Ve druhé půli už to bylo s vytvářením šancí horší. Z bídy druhého poločasu trčí Horův slibný pokus, který ale Kočí vytáhl nad břevno své branky. Na Teplicích byla vidět rostoucí nervozita, která podtrhla jejich nepohodu. Příbram se toho snažila využít a zápas rozhodnout, ale i „skláři“ bojovali ze všech sil. Utkání nakonec skončilo bezgólovou remízou, která „žlutomodré“ posunula do střední skupiny FORTUNA:LIGY.

Stínadla TV