Teplice - Jablonec 1:2 (1:1)

Teplice - Jablonec 1:2 (1:1)

FK Teplice
10. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice FK Jablonec
1:2 (1:1)
Logo

Statistiky

Branky: 16. Hora - 26. Holeš, 90. Masopust.
ŽK: 20. Ljevaković - 44. Trávník.
Rozhodčí: Zelinka - Pelikán, Caletka.
Diváci: 2531.

Team logo

FK Teplice

Diviš - Král, Jeřábek, Shejbal - Vondrášek, Ljevaković, Kučera, Krob - Žitný (90. Čmovš) - Hora (81. Hyčka), Vaněček (58. Jindráček).
Team logo

FK Jablonec

Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman, Považanec (85. Kubista) - Masopust, Trávník, Jovovič - Chramosta (63. Ikaunieks).

Komentář k zápasu

V 10. kole FORTUNA:LIGY prohrály Teplice na Stínadlech s Jabloncem 1:2. O vítězství hostů rozhodl v poslední minutě Lukáš Masopust nádhernou dalekonosnou střelou, která zapadla Divišovi do šibenice. Prohra je pro domácí celek krutá, hlavně ve druhé půli totiž byli rozjetému Jablonci vyrovnaným soupeřem.

První gól daly Teplice. Žitný vybojoval v rohu míč, předložil jej Horovi, který ve skluzu překonal Hrubého. Jablonec byl ale lepší, více držel míč na kopačkách a proto když v 26. minutě vyrovnal, byl stav na ukazateli spravedlivý.

Domácí hráči postupem času vyrovnávali obraz hry, vyložené šance si ale nevytvářeli. Přesto mohli i oni dát gól, ve druhé půli se například natahoval po míči Jindráček, bohužel na něj těsně nedosáhl. V závěru zápasu se Jablonec tlačil za rozhodující brankou. Nejprve Diviš skvěle vychytal Lischku, v poslední minutě už ale nestačil na Masopustovu skvělou ránu.

Premiéra nového kouče Teplic Stanislava Hejkala tak skončila nešťastnou porážkou 1:2.

Fotogalerie

Stínadla TV