Obrázek článku

VÁNOČNÍ CHARITATIVNÍ AUKCE VYNESLA téměř 30 tisíc korun

Ve vánočních charitativních aukcích byly vydraženy dresy a další fotbalové relikvie, které věnovali hráči, trenér či ředitel našeho klubu, za téměř 30 tisíc korun. Celá částka směřovala na transparentní účet Nadačního fondu FK Teplice.

Ten má za sebou již druhý rok svého úspěšného fungování, přičemž se snaží pomáhat jednotlivcům či organizacím ve svém okolí. V roce 2021 svoji pomoc ještě výrazněji prohloubil a to nejen díky příspěvkům hráčů, zaměstnanců klubu, partnerů, ale také fanoušků. Za rok 2021 rozdělil Nadační fond FK Teplice více než 330 tisíc korun.

Pomáhalo se především jednotlivcům, ať již šlo o Štěpánka, Marcelu, Adama, Ivetu, Irenu, Majdalenku, Vlastu, Vladimíra, Helenu, Klaudii, Haničku, Míšu, Terezku, Johanku, Jáchyma, Vašíka, Bohouše či další (např. některé mládežníky FK Teplice). Vedle toho se, ale pomohlo i některým organizacím a to zejména na Teplicku, ať již šlo o MS Centrem Teplice, Domov Důchodců Bystřany, Arkadii Teplice, Dětské domovy v Tuchlově, Krupce, Duchcově, teplický Klokánek či Zvonkohru Teplice.

"Děkujeme z celého srdce všem za podporu Nadačního fondu FK Teplice v roce 2021, která nám umožnila podpořit takové množství jednotlivců a organizací, zejména v našem regionu," poděkoval za správní radu Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík a doplnil: "Přejeme Vám za Nadační fond FK Teplice krásné vánoční svátky a vše nejlepší do roku 2022. Věříme, že v něm budeme moci pomáhat minimálně ve stejné míře jako v tom letošním."

Stínadla TV