Obrázek článku

V sobotu startuje liga, přijede mistrovská Plzeň

Už v sobotu čeká na teplický tým první ligový zápas v novém ročníku FORTUNA:LIGY a na Stínadla k prvnímu duelu nepřijede nikdo menší než mistrovská Viktoria Plzeň, která má za sebou úterní postup v předkole Ligy mistrů. Utkání se bude na Stínadlech hrát od 19:00.

Týmu Jiřího Jarošíka se sice letní příprava nevydařila podle představ, ale přesto domácí lodivod vzhlíží k sobotnímu utkání s optimismem a s vírou, že jeho tým nedá favoritovi nic zadarmo. "Čeká nás velmi dobrý soupeř, který nám to nyní v předkole ukázal, na zápas se ale moc těšíme a budeme je chtít doma potrápit, protože rozhodně nechceme doma prohrávat," říká Jiří Jarošík.

Ve středu navíc do jeho týmu přibyly čtyři nové tváře, i když dvě z nich už se s týmem připravovali i v rámci přípravy. Na hostování přišli Matěj Hybš a Adam Čičovský, na přestup pak Roman Čerepkai a Abdallah Gning. Pouze Matěj Hybš nebude moci v sobotu nastoupit, protože na Stínadlech hostuje právě z Viktorie Plzeň, ostatní příchody jsou již administrativně dotaženy a zaregistrovány, takže nic nebrání tomu, aby hráči mohli do zápasu zasáhnout. "Přišli hráči, kteří jsou mladí, jsou profíci, jsou hladoví a chtějí hrát za Teplice, takže jim občas můžeme odpustit nějakou chybičku. Jsem moc rád, že jsou tady a přál bych si, aby je i fanoušci podpořili," vzkazuje teplický kouč.

Novinkou v tomto soutěžním ročníku je možnost nominovat k utkání až 22 fotbalistů, zvýšil se tak počet náhradníků z původních sedmi na nynějších jedenáct. Počet střídání zůstává stejný, tedy pět střídání v rámci třech přerušení hry. "Pro nás se toho moc nemění, protože kádr není tak široký, bude to nejspíš výhoda spíše pro účastníky pohárů nebo týmy, které mají hodně reprezentantů," dodává Jarošík.

Vstupenky na utkání jsou prodeji stále na internetu a ve sběrnách Sazky, je možné zakoupit také permanentní vstupenky a to buď také na internetu nebo v pátek od 9:00 do 12:00 nebo v sobotu před utkáním od 17:00 do 19:00 na zákaznickém centru vedle vchodu B na stadion.

Permanentní vstupenky! Domácí vstupenky na Plzeň!

Hostující vstupenky na Plzeň!

Stínadla TV