Obrázek článku

V sobotu se hraje Rozlučka legend | Ljeva tým proti Réza týmu!

Už tuto sobotu se na Stínadlech uskuteční velký rozlučkový zápas tří ligových legend. Oficiálně se tu s prvoligovou kariérou rozloučí legenda FK Teplice Admir Ljevaković, trojnásobný mistr české nejvyšší soutěže a odchovanec Teplic Jan Rezek a také dlouholetý masér žlutomodrých i národního týmu Eduard Poustka. Zápas "Ljeva" týmu proti "Réza" týmu se bude hrát od 15:00 hod. Oba týmy sestavili jejich kapitáni, kteří si pozvali opravdu velká jména z období svých kariér.

Fanoušci se tak mohou těšit například na Aidina Mahmutoviće, Pavla Verbíře, Samira Merziće, Pavla Horvátha, Tomáše Hunala, Jana Kroba nebo Zdenko Frťalu. Kompletní soupisky obou týmů, které do hry povedou trenéři Petr Rada (Ljeva tým) a František Straka (Réza tým), najdete v grafice pod článkem.

Program na Stínadlech vypukne už krátce po 14:00, kdy poběží na LED obrazovce medailonky všech tří loučících se legend. Při předzápasové rozcvičce pak budou probíhat na hrací ploše rozhovory s jednotlivými aktéry zápasu. O poločasové přestávce i po konci utkání navíc jsou navíc připravena veliká překvapení.

Oba týmy navíc budou hrát ve speciální sadě dresů vytvořené pro tento duel. Každý z hráčů má připraveny dva dresy, jeden si nechá na památku a druhý půjde do dobročinné dražby na podporu Nadačního fondu FK Teplice, na podporu nadačního fondu půjde také výtěžek ze vstupného.

Vstupenka na utkání stojí 50 Kč, permanentkáři FK Teplice a děti do 150 cm mají mít vstup zdarma. Předprodej vstupenek probíhá ZDE.

Stínadla TV