Obrázek článku

V sobotu od 17:00 hostí B-tým Slovan Velvary

V sobotu 11. března v úvodním domácím utkání jarní části ČFL hostí B-tým Sklářů aktuálně čtvrtý tým třetiligové tabulky, tým TJ SLOVAN VELVARY. 

Utkání má výkop v netradiční čas v sobotu odpoledne od 17:00 na UMT stadionu Na Stínadlech v Teplicích.

Jako hlavní rozhodčí utkání odřídí šestadvacetiletý rozhodčí David Šmat. Na čarách mu budou s praporkem asistovat šestačtyřicetiletý Vladimír Melničuk a pětadvacetiletá Michaela Pachtová. Delegátem utkání je osmatřicetiletý Vojtěch Gotthard.

TJ SLOVAN VELVARY má na svém kontě aktuálně 28 bodů s bilancí 8 výher - 4 remízy - 4 porážky s aktivním skóre 31:20. S touto bilancí patří svěřencům čtyřiapadesátiletého trenéra Zdeňka Haška a jeho asistentům Michalovi Slabému a Marku Muchovi momentálně 4.místo v aktuální tabulce České fotbalové ligy.

O minulém víkendu Velvary splnili na domácím hřišti roli favorita, když porazili SK Benešov po výsledku 2:0 brankami Dongha a kapitána Vopata. V tomto utkání nastoupily Velvary v této sestavě:  Štefan – Rubeš, Drozda, Šimkovský (87. Schneider) - Chábera (89. Majid) – Kim (73. Duong), Březina (87. Valenta), Richter, Kott – Vopat (89. Šlegl) - Šustr.

B-tým FK TEPLICE získal za prozatím odehraných 16 soutěžních kol celkem 28 bodů s bilancí 9 výher - 1 remíza - 6 porážek s aktivním skóre 32:21. Tato bilance řadí svěřence trenérů Ladislava Jamricha a Admira Ljevakoviče před sobotním utkáním na teplických Stínadlech na 3.místo tabulky ČFL B.

Poslední vzájemné utkání v rámci aktuální sezóny 2022/2023 sehráli oba týmy v sobotu 13. srpna 2022 na hřišti ve Velvarech a tento duel nakonec skončil výhrou Sklářů 1:0, když rozhodující branku Teplic vstřelil kapitán mužstva Admir Ljevakovič v nastavení prvního poločasu.

Stínadla TV