Obrázek článku

V pondělí B-tým hostí v Pozorce Boleslav

Netradičně v pondělí 9. května hostí B-tým Sklářů v rámci 24.kola skupiny B Fortuna České fotbalové ligy tým FK MLADÁ BOLESLAV B. Utkání má výkop odpoledne v 15:00 na přírodním trávníku fotbalového areálu v Dubí - Pozorce v Tyršově ulici. 

Jako hlavní rozhodčí byl k utkání delegován pětatřicetiletý Petr Vít a na čarách mu budou asistovat pánové Pavel Fišer a Jiří Erlebach. Delegátem utkání je pan Karel Bohuněk, jednasedmdesátiletý dlouholetý rozhodčí v československé a české nejvyšší soutěži, který působil také na mezinárodní scéně a je i zároveň delegátem Evropské fotbalové unie (UEFA).

FK MLADÁ BOLESLAV B dosud ve 23 odehraných soutěžních kolech získala celkem 29 bodů s bilancí 8 výher - 5 remíz - 10 porážek se skóre 31:35. Tato bilance aktuálně řadí svěřence hlavního trenéra Pavla Malury a jeho asistentů Adriana Vizingra a Ondřeje Zahustela na 10.místo tabulky ČFL skupiny B, s dvoubodovou ztrátou na aktuálně 9.místo, které patří právě rezervě FK Teplice. 

V jarní části má FK Mladá Boleslav B aktuální bilanci z 8 odehraných kol 3 výhry - 1 remíza - 4 porážky se skóre 6:9, když porazila Liberec B (2:0), Bohemians B (1:0) a Zbuzany (2:1), remizovala s Ústím nad Orlicí (0:0) a prohrála se Hradcem Králové B (0:1), Chlumcem nad Cidlinou (0:1), s Velvary (0:5) a s Jabloncem B (1:2) 

V podzimní části ligové soutěže se oba týmy střetli v sobotu 24.září 2021 na přírodním trávníku Městského stadionu v Mladé Boleslavi a vzájemné utkání skončilo výhrou Teplic 2:1 po poločase 1:1, když se za domácí nejprve trefil v 19.minutě David Komárek, za hosty vyrovnával ve 41.minutě z pokutového kopu Marek Vobecký a vítěznou branku Sklářů vstřelil krátce po změně stran ve 47.minutě útočník Matyáš Vachoušek.

O minulém víkendu B-tým Mladé Boleslavi vyhrál 2:0 na domácím hřišti nad FK Zbuzany 1953. V tomto utkání nastoupili domácí v následující sestavě: Mikulec - Coňk, Rulc, Sladký, Rolinek - Vlk, Snížek (46. Komárek), Hájek (46. Horský), Stránský (84. Novotný) - Langhamer, Mužík (80. Obadal). Branky Boleslavi vstřelili ve 41.minutě Vojtěch Stránský a v 56.minutě Ladislav Mužík.

Tepličtí minulou sobotu prohráli 1:3 na hřišti favorizovaného FK Jablonec B. 

Skláři jsou odhodláni prohry z dvou předchozích kol odčinit a v domácím prostředí na hřišti v Dubí - Pozorce budou ze všech sil bojovat o to, aby mistrovské body zůstaly v Teplicích.

  PREVIEW

Stínadla TV