Obrázek článku

V pátek od 16:30 hostí B-tým rezervu Pardubic

Na Velký pátek 7. dubna hostí B-tým Sklářů v rámci 21.kola ČFL rezervu FK PARDUBICE. Utkání má výkop odpoledne od 16:30 na UMT stadionu Na Stínadlech v Teplicích.

Jako hlavní rozhodčí utkání odřídí šestatřicetiletý rozhodčí Petr Vít. Na čarách mu budou s praporkem asistovat sedmatřicetiletý Lukáš Tryzna a devětadvacetiletý Martin Vitvar. Delegátem utkání je osmapadesátiletý Zbyněk Poppr.

FK PARDUBICE B mají na svém kontě po 20 odehraných zápasech aktuálně 22 bodů s bilancí 5 výher - 7 remíz - 8 porážek se skóre 17:24. S touto bilancí patří svěřencům jednačtyřicetiletého trenéra Pavla Němečka 11.místo v aktuální tabulce České fotbalové ligy.

O minulém víkendu Pardubice na domácím hřišti hostili SK Benešov a utkání skončilo bezbrankovou remízou. V tomto utkání nastoupily Pardubice v této sestavě:  Markovič - Kirchner, Vencl, Řehák (85. Tecl), Sedláček - Dostál - Miláček, Novák, Jarkovský, Brdička (79. Brož) - Štichauer (90. Stýblo).

B-tým FK TEPLICE získal za odehraných 20 soutěžních kol celkem 31 bodů s bilancí 10 výher - 1 remíza - 9 porážek s aktivním skóre 37:30. Tato bilance řadí svěřence trenérů Ladislava Jamricha a Admira Ljevakoviče před nedělním utkáním na teplických Stínadlech v neúplné tabulce ČFL B na 4.místo.

Poslední vzájemné utkání v rámci aktuální sezóny 2022/2023 sehráli oba týmy v neděli 11. září 2022 v Pardubicích na stadionu K Vinici a tento duel skončil výhrou Sklářů 3:1. Za Pardubice skóroval Martina Chlumecký a branky Teplic vstřelili Tadeáš Vachoušek, Jakub Emmer a Ladislav Jamrich.

Stínadla TV