Obrázek článku

V neděli přijedou na Stínadla Pardubice

Zápas podzimu čeká v neděli od 15 hodin na Stínadlech v tabulce poslední teplické „skláře”. Po další reprezentační přestávce se postaví čtrnáctým Pardubicím, na které ztrácejí tři body.

Tepličtí deset zápasů v řadě nevyhráli, naposledy brali tři body v polovině srpna, kdy doma porazili 1:0 Jablonec. Aktuálně dokonce pět duelů za sebou prohráli, nutnost vyhrát je proto akutní. „Čekám velký boj. Oběma mužstvům jde o hodně. I Pardubice ví, o co hrajou, nejsou hloupé. Možná to nebude koukatelné, ale opravdu je to velmi důležitý souboj. Vyhraje ten, kdo bude chtít víc,” tvrdí před nedělním zápasem trenér FK Teplice Jiří Jarošík.

Jak vypadala pauza v žluto-modrém podání? Severočeši se především věnovali tréninku. „Nálada byla dobré. Potrénovali jsme dobře. Teď jde o to vše přenést do mistráku,” přeje si Jarošík, který prozradil, že teplický celek absolvoval také jeden teambuilding. Radost má z uzdravování marodů. „Jsme rádi, že se nám vrací hráči po dlouhodobých zraněních. Na to, aby se zapojili do zápasu, to ale není. Všichni děláme vše pro to, aby byli na hřišti co nejdříve.”

Teplice budou moct pro utkání s Pardubicemi zapojit do hry proti Liberci vykartované Chlumeckého a Knapíka. To Pardubicím bude na Stínadlech chybět vykartovaný Cadu, mezi zraněnými je navíc Solil. Do tréninkové zátěže se naopak po zranění vrátili Matějka a Čihák. Východočeši nevyhráli devět kol a potvrzují, že druhá sezona po postupu bývá vždy těžká. Souboj trenérů Krejčího a Novotného spoléhá na výkony Markoviče nebo Čiháka, tradiční oporou je kapitán Jeřábek. Nejvíc Pardubičtí v poslední době zaujali autovým vhazováním, které z přemetu předvedl v utkání se Slavií Jan Halász. Uvidí nevšední exekuci autu i fanoušci v Teplicích?

Přijďte v neděli fandit na Stínadla! Stále budou platit antigenní a PCR negativní testy, očkování a prodělání covidu.

Předprodej vstupenek probíhá přes internet ZDE, dále je možné vstupenky koupit ve sběrnách Sazky a poté také na pokladnách stadionu před samotným utkáním.

Pro přístup na zápas je potřeba následující (platí pro všechny osoby na stadionu nad 12 let):
Prokázání bezinfekčnosti dle aktuálních vládních nařízení. Tedy mít jeden z těchto dokumentů:
- výsledek negativního PCR test ne starší 72 hodin
- výsledek negativního antigenního testu ne starší 24 hodin
- potvrzení o očkování proti COVID-19 (alespoň 14 dní od druhé dávky, respektive od první v případě jednodávkové vakcíny)
- potvrzení o prodělané nemoci COVID-19 v posledních 180 dnech

Jak prokážu bezinfekčnost?

a) Vytištěným dokumentem, který obsahuje Vaše jméno
b) Aplikací Tečka

Respirátory
Na stadion budete vpuštěni pouze s ochranou úst a nosu (FFP2, nebo KN95 bez výdechového ventilu).


Stínadla TV