Obrázek článku

V neděli míří B-tým Sklářů do Mladé Boleslavi

V neděli 19. března míří B-tým Sklářů na severovýchod od Prahy do města automobilů, kde se střetne v utkání 18.kola Fortuna ČFL s aktuálně osmým týmem třetiligové tabulky, domácím týmem FK MLADÁ BOLESLAV B. 

Utkání má výkop dopoledne od 10:15 na přírodním trávníku Městského stadionu v Mladé Boleslavi. Mapu stadionu najdete ZDE.

Jako hlavní rozhodčí utkání odřídí osmadvacetiletý rozhodčí Petr Kolátor z Ústí nad Labem. Na čarách mu budou s praporkem asistovat čtyřicetiletý Tomáš Baum a osmadvacetiletý Jens Flade. Delegátem utkání je pětapadesátiletý Jan Vydra.

FK MLADÁ BOLESLAV B má na svém kontě aktuálně 24 bodů s bilancí 6 výher - 6 remíz - 5 porážek s aktivním skóre 23:18. S touto bilancí patří svěřencům dvaapadesátiletého trenéra Pavla Malury a jeho asistentům Adrianu Vizingrovi a Ondřeji Zahustelovi momentálně 8.místo v aktuální tabulce České fotbalové ligy.

O minulém víkendu Mladá Boleslav remizovala na hřišti SK Benešov 2:2, když obě její branky vstřelil hráč s číslem 7 Jakub Vlček. V tomto utkání nastoupila Mladá Boleslav B v této sestavě: Kořán - Rulc, Coňk, Leitl - König, Uzeir, Dohalský (61. Hradec), Tichý - Malý, Mašek, Vlček. Připravení ještě byli hráči Soukup, Vostřel, Brejcha, Strnad a brankář Kořán.

B-tým FK TEPLICE získal za prozatím odehraných 17 soutěžních kol celkem 31 bodů s bilancí 10 výher - 1 remíza - 6 porážek s aktivním skóre 34:22. Tato bilance řadí svěřence trenérů Ladislava Jamricha a Admira Ljevakoviče před nedělním utkáním v Mladé Boleslavi na 2.místo tabulky ČFL B.

Poslední vzájemné utkání v rámci aktuální sezóny 2022/2023 sehráli oba týmy v neděli 21. srpna 2022 na hřišti 1.FC Dubí a tento duel nakonec skončil výhrou Sklářů 4:2, když za Teplice 2x skóroval Tadeáš Vachoušek a 2x Jakub Hora. V dresu Mladé Boleslavi se mezi střelce zapsal Patrik Žitný a Matěj Vlk.

Stínadla TV