Obrázek článku

Trenér Jamrich hodnotí podzim B-týmu v ČFL

Poznal, jaké to je hrát v nejvyšší fotbalové lize, nasbíral řadu zkušeností i v nižších soutěžích v tuzemsku a také v sousedním Německu. Čtyřiačtyřicetiletý Ladislav Jamrich je typem energického kouče, svým přístupem a láskou k fotbalu se snaží nakazit i své svěřence. Cepuje teplické béčko již druhou sezónu v České fotbalové lize společně se svým hrajícím asistentem a zároveň i kapitánem týmu Admirem Ljevakovičem. Po polovině odehrané soutěže si jejich svěřenci v šestnáctičlenném pelotonu nevedou vůbec špatně, když jim patří průběžné 5.místo se ztrátou pouhých 2 bodů na bronzovou příčku a 4 bodů na příčku stříbrnou.

FK TEPLICE BČESKÁ FOTBALOVÁ LIGA - PODZIM 2022

REALIZAČNÍ TÝM: 

  • Hlavní trenér: Ladislav Jamrich ( UEFA "A" licence )
  • Hrající asistent trenéra: Admir Ljevakovič ( UEFA "A" licence )
  • Kondiční trenér: Bc. Ondřej Chlad ( UEFA kondiční trenér FAČR )
  • Kondiční trenér: Jaroslav Novák ml.
  • Trenér brankářů: Petar Aleksijević ( UEFA "A" licence )
  • Trenér brankářů: Přemysl Lipš ( UEFA "A" licence )
  • Vedoucí mužstva: Ing. Jaroslav Novák
  • Fyzioterapeut: Radek Štol, Bc. Daniela Kalvodová
  • Masérka: Lenka Boroschová

BILANCE:

  • 5. místo - zisk 25 bodů - skóre 31:21
  • 8 výher - 2 remízy - 6 porážek

HRÁČSKÝ KÁDR:

  • 14 hráčů + 2 brankáři.

FORTUNA ČFL B

B-tým FK Teplice v sezóně 2022/2023 odehrál v podzimní části domácí mistrovská utkání na přírodním trávníku sportovního areálu 1. FC Dubí v městské části Pozorka. Od 11.kola B-tým Sklářů využíval pro domácí mistrovská utkání hřiště s UMT v areálu stadionu Na Stínadlech. Podzimní část ČFL nám jednoznačně ukázala, že každý zápas v této soutěži je velmi těžký. Uspět lze jedině tehdy, pokud je přístup našeho mladého mužstva 100%-ní po celých 90 minut. V ČFL nenajdete slabého soupeře. Celkem 10 z 15 odehraných utkání skončilo rozdílem 1 branky a i to vypovídá o vyrovnanosti celé soutěže. Rezervy ligových týmů mají ve svém středu vždy jednu nebo dvě osobnosti, které ovlivňuji mladé nadějné hráče s potenciálem pro A-tým. V případě, pokud mistrovská utkání hlavního a rezervního týmu spolu nekolidují, jsou kádry doplňovány hráči z širšího ligového kádru, kteří svou kvalitou přispívají k atraktivitě celé třetí ligy. Všechny zápasy proti těmto týmům mají velkou intenzitu a jsou kondičně náročné. Ostatní týmy mají ve svém kádru dva, až tři starší hráče nad 30 let a jádro týmu tvoří „vyhranná“ střední generace hráčů, která už má za sebou několik desítek zápasů v ČFL a samozřejmě nesmím opomenout také talentované mladíky z vlastní líhně nebo z nižších soutěží. Tyto týmy jsou velmi dobře takticky připravené a každý zápas proti nim je pro naše mladé hráče opravdu obrovská škola a příležitost pro nabírání zkušeností v dospělém fotbale. Věřím, že v budoucnu naši mladí hráči zúročí své zkušenosti z ČFL ve druhé lize a nebo v lepším případě v dresu našeho A-týmu v první lize.

NAŠE CÍLE DO SEZÓNY

Jedná se o jednoduchý výčet věcí, který vychází z klubové koncepce. Chceme se prezentovat celoplošným presinkem, kombinací postupného základní útoků s rychlým přechodem do útočné fáze a aktivní hrou za jakéhokoliv stavu. Chceme být sebevědomí, s jasně definovanou a viditelnou tváří týmu. Fotbal je o vítězství, chceme, každý zápas vyhrát. Na prvním místě je pro nás způsob hry, jakým se chceme dostat k vítězství. Pokud bychom jen bránili, čekali na chybu soupeře a vyhrávali náhodným brejkem, to by nás netěšilo. Naším cílem není jen vytvářet kvalitní tým, ale zejména kvalitní individuality schopné se prosadit během dvou let ve vrcholovém dospělém fotbale. Všichni chceme vychovávat hráče s potenciálem pro vrcholový fotbal a to hlavně pro náš klub. To je celý smysl naší práce.

HERNÍ PROJEV A TRÉNINKOVÝ PROCES

Vycházíme ze základního předpokladu, že všichni hráči brání a všichni hráči útočí. Chceme hrát aktivně ve všech směrech, útočně, rychle a přesně. Snažíme se o rozehrávku od středních obránců s vysokým postavením krajních obránců a zapojením středových hráčů do kombinace tak, aby si našli prostor mezi jednotlivými řadami a vytvářili si přečíslení. Při ztrátě míče chceme okamžitě ve sprintu napadat soupeře, míč co nejrychleji získat zpět, po jeho zisku hrát konstruktivně a po několika málo dotecích se dostat do brankové příležitosti.

Podzimní část sezóny 2022/2023 byla pro náš B-tým velmi specifická, neboť jsme opět v průběhu letního přípravného období dávali dohromady téměř nový tým.

Přišli hráči z dorostu ročníku narození 2003, kteří měli minimum odehraných zápasů v sezóně. První zkušenosti s dospělým fotbalem tak získávali hráči - Lukáš Četverik, David Köstl, Ladislav Jamrich, Vojta Pokorný a Tadeáš Vachoušek (2004). Všichni tyto hráči prošli teplickým dorostem, kde získali velmi dobrý základ od našich trenérských kolegů.

Další skupinou hráčů byli hráči příchozí na zkoušku - Vojta Gornický (2003) z 1.FC Písek, dále Marek Beránek (2003), Jiří Alberovský (2003), Nikolas Dobiáš (2003) a Milan Krčmář (2003), všichni z týmu VOŠ a SOŠ Roudnice nad Labem. Tato skupina hráčů k nám přišla velmi dobře připravená a je potřeba zmínit, že skvělou práci v Roudnici odvádí hlavní trenér Jakub Pekař, který v minulosti působil na pozici šéftrenéra mládeže právě u nás v Teplicích.

Další hráči, kteří doplnili a zkvalitnili náš kádr byli Josef Švanda ( 2001 ) a Jakub Emmer ( 2001 ), kteří se vrátili z hostování z FK Ústí nad Labem. Jejich příchod pro nás znamenal významné zkvalitnění kádru a Pepa s Kubou u nás zúročili své zkušenosti z druhé ligy. Dalším příchozím hráčem byl ukrajinský obránce Yehor Tsykalo ( 2001 ), který v jarní části minulé sezóny 2021/22 u nás absolvoval téměř kompletní tréninkový proces, ale mistrovská utkání musel z důvodu dvojího přestupu v rámci jedné sezóny odehrát za Horky nad Jizerou. Posledním hráčem, který se zapojil do letní přípravy a zůstal v kádru i pro podzimní část ČFL byl Amar Tahrič ( 2002 ), hráč z Bosny a Hercegoviny.

Nesmím také zapomenout na hráče, kteří u nás odehráli loňskou sezónu 2021/2022 – naši odchovanci Martin Lukáš ( 2002 ), Dominik Procházka ( 2002 ), Milan Hadinec ( 2002 ), Jakub Hora ( 2001 ) a Jan Grümann ( 2004 ). Dále také zahraniční hráči Vicu Bulmaga ( 2003 ) z Moldávie a Mohamed Yasser ( 2001 ) z Egypta.

S některými hráči z minulé sezony jsme ukončili spolupráci ze zdravotních nebo výkonnostních důvodů - Pavel Hural (2002), Karol Sinu (2002) a Lukáš Liška (2001). V průběhu letní přípravy odešel Marek Vobecký, nejproduktivnější hráč minulé sezóny, který velmi dobře působil na mladé hráče, ale nakonec se rozhodl přestoupit do nedalekého FK Ústí nad Labem. S jeho absencí jsme si během podzimu dokázali poradit. Dalším citelným oslabením pro nás byl odchod Karla Hasila (1998) do Brozan, který hlavně v jarní části sezony byl naším stěžejním hráčem na pozici středního stopera. Také Karla Hasila se nám nakonec podařilo během podzimu plnohodnotně nahradit. Během letní přípravy si svojí výkonností řekl o angažmá v druholigovém FK Varnsdorf Matyáš Vachoušek (2002) a v našem A-týmu Dominik Procházka (2001).

Všichni výše jmenovaní mladíci nastupovali do mistrovských utkání v ČFL, samozřejmě s různým časovým vytížením. Minimum zápasů odehrál obránce David Köstl, který měl dlouhodobé zdravotní problémy. Bosenský záložník Amar Tahrič, který mě zaujal v přípravných utkání a velmi dobře pracoval i v tréninkovém procesu, ale bohužel mě nepřesvědčil v soutěži, kde jsme na jeho pozici měli hráče s lepší výkonností. Dalším hráčem, kterého přibrzdilo vážné zranění byl brankář Jan Grümann (2004), který utrpěl zlomeninu kotníku a zpět do plného tréninkového procesu se zapojil až v závěru sezony. V jarní části sezony 2021/22 rozhodně prokázal svůj potenciál a svými výkony patřil k našim stěžejním hráčům. Posledním hráčem, který nedostal příležitost, byl druhý brankář Lukáš Četverik (2002), protože na pozici „jedničky“ velmi jistě působil celou sezónu brankář Luděk Němeček (1999), ligová "trojka" za Grigarem a Muchou.

Obrovským přínosem pro náš mladý tým bylo stejně jako v minulé sezóně zařazení dvou velmi zkušených hráčů - Admira Ljevakoviče a Honzy Rezka. Ljeva odehrál v podzimní části ČFL všechny zápasy a Réza kvůli zdravotním problémům naskočil do 6 utkání z celkových 15. Oba dva mají za sebou velmi úspěšnou kariéru, spoustu zkušeností a více jak 300 zápasů v nejvyšší soutěži. Pro tým bylo důležité jejich mentální nastavení a to, že jsou osobnostmi se vším všudy, kteří si nešli jediný zápas jen tak odkopat. Vždy byli připraveni odevzdat maximum pro tým a chtěli vyhrát každý zápas. Svým enormním nasazením, herní kvalitou a přístupem opravdových profesionálu šli jednoznačně příkladem všem mladším hráčům. Oba ukázali velký charakter a samozřejmě i kvalitu. Věřím, že i v jarní části ČFL nám opět pomohou vybojovat důležité body pro teplické barvy, protože naše mladé hráče jednoznačně pozitivně ovlivňují a strhávají svými výkony a přístupem ke hře.

V podzimní části ČFL jsme nebyli až tak závislí na hráčích A-týmu, většinu utkání jsme si uhráli v tradičním složení. Hráči z prvního týmu, kteří dostali nominaci za B-tým tak vždy svým přístupem a kvalitou týmu pomohli a i dobře působili na mladší spoluhráče. Hlavní kouč Jirka Jarošík měl zájem o mladé hráče a zajímal se o přípravu a o tréninkový proces B-týmu. Když bylo potřeba, tak nominací hráčů A-týmu vyšel momentálním potřebám B-týmu vstříc a za to mu patří dík.

Za výsledky, předvedenou hru, tréninkový proces a růst jednotlivých hráčů jsem se během podzimní části opět zodpovídal Zdenko Frťalovi, který má ve své gesci jako šéftrenér kompletní mládež včetně B-týmu. Musím mu poděkovat za spolupráci, byl skoro na všech domácích i venkovních zápasech. Zajímal se o dění v týmu a dokázal v pravý moment tým pochválit nebo naopak pokárat, tak aby nedošlo k uspokojení. Cítil jsem od něj důvěru a dokázal mě vždy zklidnit hlavně svou přítomností na našich domácích utkání, kdy pokaždé dokázal věci správně pojmenovat a každou předanou informací mě obohatil a navedl správným směrem.

Od začátku mistrovské sezony jsme praktikovali rozestavení 4-1-4-1, v ÚF 4-3-3. V některých utkáních, ve kterých jsme chtěli hrát ofenzivněji, jsme přešli na rozestavení 3-5-2. V tréninkovém procesu se zaměřujeme na stabilizaci herní taktiky (individuální a skupinové). Hodně prostoru věnujeme stabilizaci a rozvoji individuální techniky, dovedností ve složitějších podmínkách náročnějších na čas a prostor a jejich využití v různých herních podmínkách. Kondici rozvíjíme herní formou podle filosofie kondičního tréninku v podání úspěšného holandského trenéra Raymonda Verheijena. Zaměřujeme se na nácvik herních kombinací, zakládání a postupné vedení útoků. Rozvoj silových schopností provádíme maximálním rozvojem explozivní síly. Kompenzační cvičení (protahovací, uvolňovací a posilovací) jsou nedílnou součástí tréninkového procesu a to zejména pod bedlivým dohledem kondičních trenérů Ondry Chlada a Jardy Nováka mladšího.

TRÉNINKOVÝ PROCES - ZIMA 2022/2023

V zimním přípravném období budeme opět využívat zejména umělou trávu v areálu stadionu Na Stínadlech. Určitě také budeme pravidelně navštěvovat zrekonstruovanou posilovnu v útrobách stadionu Na Stínadlech a to opět zejména pod dohledem osvědčených kondičních trenérů Ondřeje Chlada a Jaroslava Nováka mladšího.

Zahájení zimní přípravy máme naplánováno na středu 04. 01. 2023 ve 14.30 hodin.

V termínu od 15. 02. do 18. 02. 2023 absolvujeme herní soustředění v areálu Pod Lipou v Roudnici nad Labem, kde máme ideální podmínky pro přípravu včetně kvalitní stravy a zrekonstruovaného ubytování.

V průběhu zimní přípravy nás čeká také několik přípravných utkání s kvalitními soupeři převážně z ČFL (ze skupiny A) a také z druhé Fortuna Národní ligy (FK Varnsdorf):

  • 14. 01. 2023 - FK Králův Dvůr (doma),
  • 21. 01. 2023 - FC Slavia Karlovy Vary (venku),
  • 28. 01. 2023 - Sokol Hostouň (doma),
  • 04. 02. 2023 - FK Varnsdorf (venku),
  • 11. 02. 2023 - FC Slovan Liberec B (doma),
  • 18. 02. 2023 - FK Neratovice-Byškovice (soustředění Roudnice),
  • 25. 02. 2023 - FC Viktoria Plzeň B (venku),
  • 04. 03. 2023 - začátek jarní části Fortuna ČFL B - SK Sokol Brozany vs. FK Teplice B.

PŘÍCHODY:

  • Matyáš Korselt, střední záložník - příchozí z FK Teplice U19,
  • Vojtěch Pokorný, střední záložník - návrat z hostování v SK Štětí,
  • Jiří Alberovský, křídelní hráč - návrat z hostování v SK Štětí,

ODCHODY:

  • Amar Tahrić, střední záložník, střední obránce - návrat zpět do Bosny,
  • Tadeáš Vachoušek, útočník - A tým Teplice,
  • Yehor Tsykalo, střední obránce - A tým FK Teplice,
  • Jakub Emmer, střední a krajní záložník - A tým FK Teplice,
  • Josef Švanda, krajní záložník, krajní obránce - hostování v FK Varnsdorf.

CÍLE PRO JARNÍ ČÁST SEZÓNY

Tento tým má fotbalovou kvalitu a určitě i potenciál na úspěšné působení v ČFL, ale zároveň musíme hráčům stále nastavovat mantinely a dělat z nich hladové hráče milující fotbal. Kluci mají v klubu FK Teplice zajištěn odpovídající servis, ale my je musíme naučit, že to není automatický servis a zároveň od nich očekáváme maximální přístup k tréninku, utkání a i k životu – škola a rodina. Věřím, že když fotbalu věnují opravdu vše co v nich je a vloží své přednosti a schopnosti ve prospěch celého týmu, tak mohou být ve žluto-modrém dresu úspěšní.

V jarní části soutěže chceme pokračovat v tom, čemu bezmezně věříme a co jsme začali už na podzim. I nadále se chceme prezentovat kombinačním fotbalem, fotbalovostí, dravostí a vysokým a aktivním presinkem. Naší prioritou je také postupné odbourávání individuálních chyb hráčů, jejich větší zodpovědnost a postupné získávání dalších potřebných zkušeností. To jsou věci, se kterými tomu půjdeme naproti. Když k tomu přidáme velmi dobrou kondiční připravenost hráčů, podloženou kvalitním tréninkovým procesem a konkurencí hráčů, výsledek by se měl dostavit. A on se také dostaví, o tom jsme v klubu přesvědčeni.

Cíle se tedy ani v jarní části sezóny nemění. Zkvalitnit herní výkon mužstva, pracovat na jednotlivých hráčích, odstraňovat nedostatky a zdokonalovat přednosti. Připravit co nejvíce borců pro náš A tým, kteří budou mít ve své mysli doslova vtisknutou klubovou identitu a budou hrdí na žluto-modré barvy.

KDO Z HRÁČŮ UDĚLAL NEJVĚTŠÍ POKROK

V kádru zůstali z minulé sezóny hráči ročníku 2001 a 2002, kteří už měli zkušenosti s ČFL.

Jakub Hora, který hraje na pozici pravého krajního obránce, je silný jak v útočné fázi tak i v obranné. Je velmi dobře připravený kondičně co se týče síly, rychlosti a vytrvalosti. Má výborné charakterové vlastnosti. Bohužel v závěru sezóny musel podstoupit drobný chirurgický zákrok ve spodní části těla a v závěru soutěže nebyl dispozici.

Musím vyzdvihnout zejména výkony ukrajinského stopera Yehora Tsykala který měl stabilní výkonnost a patřil ke stěžejním hráčům B-týmu. Jak v obranné, tak i v útočné fázi vykazoval s Kubou Horou nadstandardní kvalitu. Má velmi dobrou tréninkovou morálkou a je skvěle připravený fyzicky. V závěru soutěže svými výkony zaujal trenéra Jiřího Jarošíka a zapojí se do zimní přípravy našeho ligového áčka.

Dalšího hráče, kterého chci zmínit je Martin Lukáš, který si na pozici středního obránce držel velmi dobrou výkonnost a v závěru soutěže naskočil do utkání Tipsport ligy společně s A týmem a v těchto zápasech se rozhodně neztratil.

Dalším hráčem s výrazným pokrokem je Milan Hadinec, kterého bohužel brzdila v minulém ročníku zranění. Je to levonohý hráč s výbornou herní inteligencí a kopací technikou. Byl pro nás určitým faktorem štěstí, tým s ním v sestavě většinou získával plný počet bodů.

Nesmím zapomenout Marka Beránka (2003), který ještě v minulé sezóně hrál divizi dorostu v Roudnici a během velmi krátké doby se úspěšně adaptoval na rychlejší, agresivnější způsob hry a během podzimu se vypracoval mezi základní pilíře naší základní sestavy.

Dalším hráčem, který prokazoval svou kvalitu byl obránce Ladislav Jamrich mladší. Z počátku naskakoval do utkání jako střídající hráč a téměř pokaždé dokázal výkony týmu pozvednout v ten pravý okamžik. V závěrečné třetině soutěže si svými výkony řekl o základní sestavu a jeho devízou je také univerzálnost, kdy byl použitelný na více pozicích.

Stěžejním a rozdílovým hráčem byl pro nás rozhodně Tadeáš Vachoušek, hráč ročníku narození 2004, který byl naším nejproduktivnějším hráčem s bilancí 10 branek a 5 asistencí v 10 zápasech. Jeho branky měli pro tým bodový efekt a v závěru soutěže nám citelně chyběl. V útočné fázi byl pro nás nepostradatelný a to se v závěrečných dvou utkáních negativně projevilo i na našich výsledcích. I navzdory svému mládí je mentálně velmi odolný, je to přirozený lídr, pracovitý hráč s vítěznou mentalitou. V závěru už byl natrvalo usazený v ligovém kádru Sklářů a rozhodně prokázal, že právě v něm mají Teplice obrovský potenciál do budoucnosti. Byl také samozřejmě velmi dobře vnímaný hlavním trenérem A-týmu Jirkou Jarošíkem. Podle mého názoru musíme v blízké budoucnosti velmi citlivě nastavit jeho využití tak, aby to mělo na jeho další fotbalový růst jednoznačně pozitivní vliv.

Rychlonohý krajní záložník a obránce Josef Švanda (200) je věkem stále mladý hráč, ale již má jednoznačně status zkušeného hráče a také má několik startů ve FNL. U nás nastupoval na pozici krajního obránce nebo křídla, měl ustálenou výkonnost a rozhodně během celého podzimu patřil k našim stěžejním hráčům. Věřím, že se na jaře prosadí na hostování v druholigovém FK Varnsdorf.

Jakub Emmer, věkem stejně starý jako Josef Švanda a stejně jako on i se statusem zkušeného hráče, který pravidelně nastupoval ve druhé lize na pozici křídla nebo středního záložníka. Kuba je připravený velmi dobře kondičně a to zejména po rychlostní stránce a jeho doménou je také síla a vytrvalost. Svými výkony během podzimní části ČFL jednoznačně patřil k oporám a tahounům celého týmu. V závěru sezóny předvedl také velmi dobré výkony v dresu A-týmu Sklářů v rámci zimní Tipsport ligy. Je to hráč s předpoklady a s výkonností minimálně pro druhou ligu.

Brankář Luděk Němeček (1999), naše podzimní jednička a ligová trojka za Grigarem a Muchou, odchytal všechny zápasy a svojí stabilní výkonností nám výrazně pomohl k dobrým výsledkům v podzimní části. Měl by udělat krok výše a posunout se alespoň do druhé ligy, tak aby teplické veřejnosti dokázal, že je připravený na vrcholový fotbal.

Na závěr musím pochválit všechny hráče a to i ty, kteří neměli až takovou pozici, ale velmi dobře pracovali v tréninkovém procesu a vytvářeli svým přístupem konkurenční prostředí ke zlepšování individuálních výkonů a týmových a věřím, že na jaře dostanou více prostoru a díky tomu budou odměněni za svoji píli a vytrvalost.

Chci také ještě vyzdvihnout jednu jedinou a v budoucnosti důležitou věc. Charakter hráčů a charakter týmu. V této oblasti vidím obrovský pokrok kupředu. Kluci pochopili naši filozofii vycházející z klubové koncepce a jako jeden muž táhnou za jeden provaz. Pravda, objeví se občas jedinci, kteří si rádi uleví, ale už i oni ví, že pokud svůj postoj k sobě a hlavně ke klukům v týmu nezmění, nebudou to mít se mnou v žádném případě jednoduché a mohou také v horším případě přijít o svou pozici v týmu. Charakter a morální vlastnosti jsou ve vrcholovém sportu více než talent a vrozené dispozice a já si za tímto tvrzením jako trenér jednoznačně stojím.

POŽADAVKY

Zajistit ještě větší konkurenci v týmu, která zároveň zvýší přirozený tlak a nároky na hráče. Hráči nás nemusí milovat, stačí, když budou milovat fotbal a do každého tréninku a zápasu půjdou s tím, že chtějí vyhrát a vydají ze sebe maximum. Dlouhodobým problémem je zajištění odpovídajícího množství a kvality tréninkových ploch, ale věřím že se i tento problém podaří v blízké budoucnosti vyřešit.

ZÁVĚR HODNOCENÍ

Závěrem bych chtěl poděkovat svým kolegům z realizačního týmu za skvěle odvedenou práci. Svému trenérskému kolegovi, Admiru Ljevakovičovi, za organizaci a pomoc v tréninkovém procesu a také za skvělé hráčské výkony v ČFL. Vedoucímu Jardovi Novákovi za pomoc v organizačním zajištění fungování B-týmu, ale také za pomoc po sportovní stránce, kdy se mnou společně sdílel všechna utkání na lavici, žije s týmem a já se s ním mohu poradit o momentální situaci v zápase a jeho postřehy jsou pro mě určitě přínosem. Poděkování patří kondičním trenérům Ondřeji Chladovi a Jaroslavu Novákovi mladšímu, kteří měli na starosti kondiční přípravu hráčů a hráče po zranění v rekondici a odváděli v tomto směru velmi dobrou práci. Děkuji také naší pracovité a spolehlivé masérce Lence Boroschové, která skvěle řeší momentální zdravotní problémy hráčů přímo na hřišti. Děkuji také fyzioterapeutům, kteří dělají našim hráčům skvělý servis. Děkuji lékaři MUDr. Pavlu Neckařovi, který se stará o komplexní zdravotní stav hráčů během sezóny a byl přítomen na většině domácích utkání v podzimní části ČFL a svými včasnými a odbornými zásahy pomohl více hráčům pokračovat v utkání. Zvláštní poděkování patří kustodovi obou teplických mužských týmů Jirkovi Semerádovi, který hráčům zajišťuje sportovní vybavení na každý trénink a také na každé utkání. Děkuji i Všem ostatním zaměstnancům klubu, kteří se jakýmkoliv způsobem podílejí na chodu celého klubu včetně našeho B-týmu, i jim patří obrovský dík. A v neposlední řadě děkuji také vedení klubu za vytvořené podmínky a možnosti sportovní přípravy našeho týmu.

Stínadla TV