Obrázek článku

Tepličtí hráči povoláni do reprezentací

Hned několik teplických hráčů se dostalo do nominací reprezentačních výběrů pro následující reprezentační přestávku. Vicu Bulmaga se zúčastní srazu národního týmu Moldávie do 21 let. Tým, který vede Stefan Stoica, čeká utkání pro stejně starému týmu Ázerbajdžánu. To se odehraje 27. září v Baku.

Do reprezentace U21 České republiky pro barážový dvojzápas s Islandem byl nominován útočník Daniel Fila, mezi náhradníky pro tento sraz jsou pak Jan Knapík a Jakub Křišťan.

Právě Křišťan pak figuruje v užší nominaci reprezentační dvacítky, který se v Chomutově utká s Rumunskem a následně také s druholigovou Vlašimí na její půdě. Mezi náhradníky jsou Štěpán Chaloupek a Dominik Procházka. Mezi náhradníky pro sraz U19 je pak Tadeáš Vachoušek.

Naopak už v tomto týdnu má sraz pro výběrový kemp reprezentace České republiky do patnácti let. Sraz probíhá přímo v Teplicích a za domácí tým se ho účastní Filip Rabas, Tadeáš Bulíř a Idris Hopi. Mezi náhradníky pak figurovali Petr Četverik, Michal Soldán, Jáchym Šťovíček, Jakub Eiselt, Lukáš Bílek a Adam Máca.

Stínadla TV