Obrázek článku

Teplický tým míří ve středu na Slavii

Už ve středu je tu vložené kolo FORTUNA:LIGY, ve kterém se teplický tým představí na hřišti pražské Slavie. Netradiční vložené podzimní kolo je způsobeno termínovou listinou kvůli mistrovství světa, které proběhne na přelomu listopadu a prosince v Kataru.

V pražské Edenu se představí svěřenci Jiřího Jarošíka ve středu od 20:00 a rozhodně je na půdě účastníka Konferenční ligy nečeká nic jednoduchého. "Vidíme všichni, že Slavia má sice náročný program a točí hráče, ale stále podává skvělé výkony. Čekají nás dva zápasy, takže možná uděláme nějaké korektury v sestavě a pojedeme se tam poprat," říká teplický kouč.

V sestavě už by se ve středu mohl představit navrátilec Jan Knapík. "Vypadá to, že od pondělí se s námi zapojí naplno, měl virózu, která ho na týden vyřadila z tréninku, ale už bychom ho ve středu chtěli zapojit," dodává Jarošík.

Utkání Teplice - Slavia se hraje v pražském Edenu ve středu 31. srpna od 20:00 a na utkání vyráží také Fanklub FK Teplice, se kterým můžete vyjet na zápas, více informací najdete ZDE.

Stínadla TV