Obrázek článku

Štěpán Krunert odchází hostovat do Vlašimi

Po startu jarní části FORTUNA:LIGY dochází k jednomu odchodu z teplického týmu, na hostování do Vlašimi míří Štěpán Krunert, který na Stínadlech rovněz hostoval z Dukly Praha, jde tedy o tzv. subhostování.

Krunert do Teplic přišel těsně před startem letošní sezóny, během podzimu nastoupil do sedmnácti utkání, ve kterých průměrně odehrál lehce přes padesát minut, zaznamenal v nich jednu branku. Naposledy však odehrál šest minut 4. prosince se Zlínem, od té doby za Teplice nenastoupil. "Začátek měl u nás Štěpán dobrý, ale během závěru podzimu došlo k poklesu formy a vypadl ze základní rotace kádru, na vylepšení jeho pozice to nevypadalo ani během přípravy a startu jarní části, proto jsme se dohodli na jeho subhostování ve Vlašimi, aby měl herní vytížení," říká sportovní ředitel FK Teplice Štěpán Vachoušek.

Krunert tak odehraje jarní část sezóny ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE v dresu čtvrtého celku tabulky. V rámci jeho hostování z Dukly Praha byla také následná opce na přestup, kterou mohou Teplice i přes subhostování uplatnit, pokud se tak rozhodnou.

Stínadla TV