Obrázek článku

Pro Jakuba z Bíliny byl pořízen speciální elektrický vozík

Čtyřicetiletý Jakub Cimrt, je po těžkém nešťastném úrazu, který se mu v minulosti stal, plně odkázán na invalidní vozík. Před nedávnem oslovil Nadační fond FK Teplice s prosbou o koupi speciálního elektrického vozíku Elektrojet za 50 tisíc korun, který by mu velmi pomohl k vyšší kvalitě jeho života.

"Rozhodli jsme se žádosti Jakuba vyhovět a i to i díky finančnímu příspěvku na jeho koupi ve výši 10 tisíc korun ze strany Dárcovského fondu AGC Automotive Czech, zřízeném při Ústecké komunitní nadaci," přiblížil předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

"Moc a moc děkuji za Vaši pomoc, udělali jste mi opravdu obrovskou radost," přiblížil své pocity Jakub. "Syn je stejně jako my s manželkou hrozně šťastný, že se bude moci nově samostatně zapojovat i do aktivit, které dříve bez tohoto elektrického vozíku dělat nemohl," doplnil jeho otec Jiří.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV