Obrázek článku

Po pohárovém týdnu nás čeká v sobotu Brno

Po týdnu, který byl rozdělený druhým kolem MOL Cupu, nás čeká utkání na hřišti Zbrojovky Brno, kde nastoupíme v sobotu od 16:00 hodin. "Nečeká nás tam ale vůbec nic jednoduchého, panuje tam eufórie ze záčátku ligy a hraje velmi dobře, ale my budeme chtít na půdě Zbrojovky uspět," říká trenér Jiří Jarošík.

Zbrojovka Brno zvládla pohárový duel s Rosicemi s přehledem, nad třetiligovým soupeřem zvítězila 4:0, když dala po dvou góle v každém z poločasů. To žlutomodří se na půdě lídra ČFL ze Žižkova trápili, o vítězství musel rozhodnout až v prodloužení mladý Tadeáš Vachoušek. "Bohužel jsme k tomu přistoupili špatně, i když jsme to hráčům několikrát říkali. Přitom nám první gól nahrál do karet, ale pak jsme úplně přestali hrát a nechali domácí vrátit do hry," byl po utkání nespokojený teplický kouč.

Brnu se v úvodu FORTUNA:LIGY daří, když je se třinácti body na páté příčce, teplický tým je momentálně s devíti body na jedenáctém místě. V případě výhry by se však mohli svěřenci Jiřího Jarošíka na svého sobotního soka dotáhnout na rozdíl jediného bodu.

Utkání bude rozhodovat čtveřice Tomáš Batík, Jiří Pečenka, Martin Leška a Dalibor Černý, u VARu bude Jan Machálek s Petrem Caletkou. Delegátu zápasu budou Ladislav Míka a Radim Adamec.

Stínadla TV