Obrázek článku

Nadační fond pořídil Petříkovi ošetřovací materiál

​Zástupci Nadačního fondu FK Teplice předali pětiletému Petříkovi z Krupky, který statečně zápasí s nemocí motýlích křídel, potřebný ošetřovací zdravotní materiál. „Jsme moc rádi, že jsme mohli Petříkovi tímto způsobem pomoci. Vedle toho jsme již pro něj objednali například i speciální oblečení či doplňky stravy, které mu budou brzy též předány. Celková výše této pomoci byla 35 tisíc korun, přičemž kromě NF FK Teplice, přispěla na Petříka i řada našich skvělých fanoušků a v neposlední řadě také Slavia Praha,“ říká předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

"Velmi si Vaší společné pomoci vážíme. Moc nám to pomůže, neboť Péťu je nutné každodenně ošetřovat a převazovat mu kůži a rány na těle, na což potřeba velké množství ošetřovacího a zdravotního materiálu. Péťa potřebuje oblečení, které mu neublíží, tj. z vhodného materiálu, se švy ven, bez knoflíků a cvočků či pohodlné boty, které musí být dostatečně prostorné, aby šly dobře obouvat i s obvazy,“ doplňuje maminka Jana.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV