Obrázek článku

Na Stínadlech se chystá další Kouzelná noc

Máme tu další ročník speciální akce "Kouzelná noc na Stínadlech". Zábavný program přímo v areálu AGC Arény Na Stínadlech čeká 20. srpna na všechny děti od 5 do 12 let. Sraz všech nadšených fotbalistů či fanoušků FK Teplice bude v 17:00 hod. přímo na stadionu. Vstup je zcela zdarma a s ohledem na věk dětí jsou samozřejmě vítáni i rodiče. Program je bohatý a rozhodně se nebudete nudit.

Na ochozech stadionu bude připravena řada aktivních her, kde si děti vyzkouší nejrůznější fotbalové hry. A to není všechno. Po celou dobu si děti mohou kopat na hlavním hřišti, kde se vedou zápasy 1. fotbalové ligy. Mohou si vyzkoušet střílet na bránu nebo hrát další míčové hry.

Až se děti vyřádí, bude pro ně připravena vydatná večeře a společně s rodiči se postaví stany přímo u střídaček domácího družstva. Následovat bude promítání animovaného filmu na velkoplošné obrazovce.

Jediné co je nutné si s sebou přinést je vlastní stan. Bez stanu by to nebylo to pravé letní dobrodružství.

Po kouzelné noci bude následovat i kouzelné ráno. Začneme v 7:30 dobrou snídaní, ale tou to zdaleka nekončí. V 9:00 na všechny účastníky Kouzelné noci čeká překvapení, které odtajníme těsně před akcí. Po překvapení si v 10:15 rodiče mohou své děti převzít a vyzpovídat je, jak si celou akci užili.

Minulý ročník Kouzelné noci se vydařil na jedničku a my se postaráme, aby ho ten letošní ještě překonal. Pokud chcete, aby si vaše ratolest odnesla úžasný prázdninový zážitek, vyplňte přihlašovací formulář na adrese: Kouzelná noc - FK Teplice 2022 a sledujte naše sociální sítě. Připravujeme různé soutěže, kterých se budete moct zúčastnit a třeba něco vyhrajete.

S dotazy k akci se obraťte na sekretáře mládeže FK Teplice Tomáše Künzla na tel. 608 677 781 nebo e-mailu tomas.kunzl@fkteplice.cz.

Stínadla TV