Obrázek článku

Jan Knapík prodloužil smlouvu s FK Teplice

Mladý obránce Jan Knapík dnes prodloužil svůj kontrakt s FK Teplice až do léta 2025. "I když je Honzovi stále jen jednadvacet, tak už získal v ligové soutěži mnoho zkušeností, nyní se navíc velmi dobře zapracoval na post středního stopera, proto jsme rádi, že jsme se domluvili na prodloužení smlouvy až do konce ročníku 2024/25," říká ředitel klubu Rudolf Řepka.

Knapík je odchovancem FK Teplice, prošel všemi kategoriemi od přípravky až po A mužstvo. Na svém kontě má nyní 58 ligových startů, ve kterých vstřelil dvě branky. "Jsem v klubu od malička, takže si příležitosti hrát ligu za Teplice moc vážím. Věřím, že se nám bude v dalších letech dařit," přeje si vysoký stoper, který v sobotu na hřišti Baníku Ostrava otevřel po rohovém kopu skóre a přispěl tak k výhře žlutomodrých v poměru 2:1.

Absolvent teplického gymnázia patří rovněž do kádru reprezentační jednadvacítky. Tu čeká v září baráž o postup na Mistrovství Evropy do 21 let v Rumunsku a Gruzii, které se koná příští rok na přelomu června a července.

Stínadla TV