Obrázek článku

Hodnocení pořádku v Domově mládeže pokračuje

S koncepcí výchovy hráčů v dorostenecké akademii FK Teplice mimo jiné také souvisí i kultura a úroveň ubytování hráčů dorosteneckých kategorií U19 – U16 zařazených do Sportovního centra mládeže, kteří mají rodinné zázemí mimo teplický region a mají možnost využívat ubytování v rámci Domova mládeže, který je umístěn přímo v Teplicích v městské části Trnovany v areálu Střední školy stavební a strojní v ulici Fráni Šrámka.

Dorostenci FK Teplice většinou bydlí v rámci Domova mládeže ve dvoupokojových buňkách se společným WC a umyvadlem s tím, že společné sprchy jsou vždy v rámci příslušného patra. V Domově mládeže jsou zajištěny také různé volnočasové aktivity a pravidelné stravování v rámci místní jídelny.

Vedení mládeže FK Teplice se proto rozhodlo pozitivně působit na své hráče i v tomto směru a pravidelně kontroluje jakým způsobem kluci přistupují ke svému životu v Domově mládeže a jak si udržují kvalitu a pořádek svého bydlení. Pravidelně také vyhodnocují pokoje, které k těmto povinnostem přistupují s příkladným nasazením.

Aktuálně byli znovu po měsíci vyhodnoceni další hráči. Tentokrát šlo o pokoj hráčů staršího dorostu U19 Radka Charváta a Martina Kříže a také o pokoj hráčů mladšího dorostu U17 Jakuba Kincla a Jindřicha Bernase. 

Vedení mládeže tyto hráče odměnilo praktickými slevovými poukázkami do prodejny FOTBAL SPORT Na Stínadlech, do RESTAURANTU SOKOLOVNA a také do teplického CARTEL BARBERSHOPU.

Foto - zleva: Radek Charvát, Martin Kříž, Jakub Kincl a Jindřich Bernas

Stínadla TV