Obrázek článku

Halový turnaj v Plzni

V sobotu 28.1.2023 jsme se zúčastnily halového turnaje v Plzni pro kategorii dorostenek WU18. Do Plzně odcestovala pouze část týmu vzhledem k vytíženosti hráček v kategorii a komplet celý kádr čekal ještě druhý den přípravný zápas s týmem z Českých Budějovic.

Turnaj byl v netradičním formátu, kdy se hrálo na větší branky, než je pro sálový fotbal zvykem a bylo to jen ku prospěchu. Hra byla celkově atraktivnější, protože padalo mnohem více gólů. Turnaje se zúčastnilo 5 týmů, konkrétně AC Sparta Praha, Dynamo České Budějovice, FC Viktoria Plzeň a naše žlutomodré holky. Bohužel se na poslední chvíli odhlásil tým z Německa. Hrálo se systémem každý s každým a hrací čas byl stanoven na 20 minut.

Jsem velice ráda, že jsme se turnaje mohly zúčastnit, pro dívky to byla skvělá konfrontace s ostatními dorosteneckými týmy na netradičním povrchu a zpestření zimní přípravy na novou sezónu.

Tímto bych ráda poděkovala vedení města Teplice, které nám svým finančním příspěvkem umožnilo na turnaj do Plzně odcestovat. Každá taková příležitost poměřit síly s jinými týmy je pro nás velice cenná.

Barbora Cankářová
Šéftrenérka mládeže dívek a hlavní trenérka WU18

Stínadla TV