Obrázek článku

Draží se reprezentační dres Lukáše Marečka na pomoc Ládíkovi!

Před několika dny přišla na Nadační fond FK Teplice žádost s prosbou o rychlou pomoc Ládíkovi z Mostu. Tomu nejen, že v roce 2020 zemřela maminka, ale v následujícím roce mu byla navíc diagnostikována mielitida - zánět míchy. Po náročné léčbě byl Ládík v září 2021 převezen do rehabilitačního ústavu v Kladrubech, z něhož se vrátil domů teprve v minulém týdnu.

Ládík svůj boj v žádném případě nevzdává. V současnosti by mu zejména pomohlo pořízení rotopedického motopedu. Oslovili jsme proto okamžitě naši partnerskou společnost Rehabcare.cz z Teplic, která je schopná pro Ládíka zajistit vhodný motoped a to za cenu 25 tisíc Kč. Nadační fond FK Teplice mu chce pomoci v co největším rozsahu, proto se rozhodl na pomoc Ládíkovi spustit také aukci podepsaného reprezentačního dresu, který věnoval záložník Lukáš Mareček. Podepsaný dres pochází z utkání Česká republika - Malta, ve kterém Mareček nastoupil.

Kromě samotné aukce reprezentačního dresu Lukáše Marečka, která probíhá ZDE, můžete Ládíkovi pomoci i prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice (do poznámky uvádějte "POMOC LÁDÍKOVI"). Transparentní účet Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedený u ČSOB.

Stínadla TV