Obrázek článku

ČFL: FK Teplice B vs. FK Zbuzany - 1:0

1:0 (1:0) 

  •  22. Lukáš Martin ( as1. Procházka Dominik, as2. Ljevakovič Admir ) - 1:0.

  • Střely na branku 5 : 3 ( 2 : 2, 3 : 1 ),
  • Střely mimo branku 5 : 3 ( 2 : 1, 3 : 2 ),
  • Zblokované střely 5 : 3 ( 2 : 1, 3 : 2 ),
  • Střely celkem 15 : 9 ( 6 : 4, 9 : 5 ),
  • Vyložené šance 3 : 2 ( 0 : 1, 3 : 1 ),
  • Rohy 10 : 7 ( 4 : 4, 6 : 3 ),
  • Ofsajdy 3 : 1 ( 0 : 1, 3 : 0 ),
  • Fauly 6 : 7 ( 2 : 4, 4 : 3 ).

  • OUT 55 min. Sinu K.              (19)   -   IN 55 min. Bulmaga V.   (36),
  • OUT 68 min. Hural P.            (24)   -   IN 68 min. Hora J.             4),
  • OUT 84 min. Procházka D.  (22  -   IN 84 min. Köstl D.           (15).

 78. Hadinec M. (Tpc) 90+3. Vachoušek M. (Tpc) -  82. Hrubeš K. (Zbz) 86. Agyeman B. (Zbz).

"Rezerva Sklářů hostila v nedělním slunečném dopoledni na domácím hřišti v Dubí – Pozorce v rámci 25.kola skupiny B České fotbalové ligy tým FK Zbuzany 1953.

Od samotného začátku bylo utkání urputným bojem o každý centimetr hřiště. Zbuzany čekali na každé zaváhání defenzivy Sklářů a okamžitě přecházeli do rychlých kontrů. Obrana Sklářů byla ale pozorná a také se mohla spolehnout na pozorného brankáře Grümanna, který vyrazil gólovou střelu hostů hned v první minutě utkání. Během první půle měli více míč na svých kopačkách hosté, ale i domácí byli nebezpeční a to zejména ze standardních situací. A právě z jedné takové se jim podařilo ve 22.minutě vsítit první a nakonec i jedinou branku dnešního utkání. Po rohovém kopu Admira Ljevakoviče prodloužil Dominik Procházka míč hlavou na Martina Lukáše, který přesnou trefou k tyči dostal domácí do vedení – 1:0. Do konce poločasu se již nic zásadního před oběma brankami nestalo a tak šli oba týmy do kabin za jednobrankového vedení hráčů ve žluto-modrých dresech.

V úvodu druhé půle bylo pro Skláře důležité udržet Zbuzany mimo své pokutové územní a nedovolit jim vstřelit vyrovnávací branku. To se domácím dařilo a postupně díky poctivé defenzivě začali být stále více nebezpeční i směrem k brance zbuzanského Kočího. Hostům velmi dobře fungovala středová osa Musa Abdulrasheed – Agyeman – Hampl, ale jak již bylo řečeno, defenziva domácích byla pozorná a dokázala ataky zbuzanských úspěšně odrážet. V závěru utkání již hosté hráli vabank a chtěli za každou cenu alespoň vyrovnat. I díky tomu se Skláři dostávali do nebezpečných brejků a přečíslení a mohli tak přidat i další branky. Skóre se ale do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího Lubomíra Řeháčka již nezměnilo a tak si domácí mohli připsat během jediného týdne již druhou domácí výhru po stejném výsledku 1:0 a přeskočili tak v tabulce rezervu Bohemians Praha."

"Jsem hrdý na své hráče za to, jak dnešní těžké utkání proti velmi dobře hrajícím Zbuzanům zvládli. Několik našich hráčů hrálo včera ligové utkání proti Pardubicím a dnes šli po necelých 16 hodinách odpočinku znovu do boje. Zvládli to opravdu skvěle a také borci, kteří nedostávali v předchozích utkáních tolik prostoru dnes také předvedli parádní výkon. Kluci opět prokázali jakým jsou týmem, jak drží při sobě, jak bojují jeden za druhého a jakou mají skvělou partu. To je v týmovém sportu opravdu nejvíc a pomáhá to i v těžkých chvílích zvládat vypjatá utkání a to se dnes rozhodně potvrdilo.

Příští neděli je před námi další obrovská výzva v podobě výborně hrajících Brozan. Moc se na toto utkání těšíme a jsem přesvědčen o tom, že kluci opět na hřišti nechají vše a podaří se nám nějaký ten mistrovský bodík na teplická Stínadla přivézt."

Zápis o utkání ke stažení ZDE.

Záznam celého utkání na webu TVCOM.cz sledujte ZDE

Stínadla TV