Obrázek článku

Byl spuštěn web mládeže FK Teplice

Dnes ráno byl oficiálně spuštěn web mládeže a klubové akademie FK Teplice, kde jsou na jednom místě všechny důležité informace týkající se kategorií přípravek, žáků, dorostů a žen teplického klubu.

Web mládeže najdete na adrese mladez.fkteplice.cz a dá se na něj samozřejmě proklikat i přes sekci „Akademie“ na hlavním webu. „Když současný web FK Teplice vznikal, tak náš klub ještě neměl kategorie přípravek ani žen, proto se s přibývajícími týmy a aktivitami, které mládež připravuje, stávala sekce ostatní týmy více a více nepřehlednou, proto jsme se v minulém roce rozhodli připravit pro akademii speciální web, který bude přehledný a bude obsahovat také odkazy na sociální sítě týkající se mládeže,“ říká ředitel komunikace FK Teplice Martin Kovařík.

Kromě nových webových stránek se při startu jarní části mládežnických soutěží spouští také nový projekt Sport.Video, který fanouškům v reálném čase zprostředkuje sestřihy zápasů mládeže a žen. Systém byl už testovaný během podzimu a při soustředění v Turecku ho využívalo také A mužstvo pro sestřihy přípravných zápasů. Projekt Sport.Video najdete na tomto ODKAZE nebo v aplikaci FK Teplice v sekci VIDEO - sestřihy mládeže a žen.

Do třetice novinek pak mládež se startem jara začíná využívat také systém KIS (Klubový Informační Systém) pro lepší správu členské agendy, informace pro rodiče hráčů nebo plánování tréninkového procesu. „Systém také nabízí možnost provázanosti s webovými stránkami, takže se soupisky mládeže následně propisují automaticky do webu a není potřeba dělat věci duplicitně,“ vysvětluje další z výhod Kovařík.

Stínadla TV