Obrázek článku

Admir Ljevaković bude v sobotu uveden do Síně slávy

Legendární bosenský záložník a stále ještě kapitán a hrající asistent trenéra B mužstva Admir Ljevaković bude před sobotním utkání s pražskou Spartou uveden do Síně slávy FK Teplice. Zápas začíná v 19:00 a uvedení do síně slávy proběhne před výkopem utkání.

Ljevaković přišel z Bosny a Hercegoviny na Stínadla v létě 2007, první ligový zápas si připsal v září tohoto roku a svou nekompromisní hrou a zápalem si okamžitě získal srdce fanoušků. Se svou rodinou se navíc v Teplicích usadil a není snad nikdo, kdo by ho tu pro jeho srdečnou povahu neměl rád.

Za A mužstvo FK Teplice nastoupil do 306 ligových zápasů! V rámci české nejvyšší soutěže je rekordmanem v počtu startů odehraných hráčem z ciziny a současně také členem Klubu legend. S ligovou kariérou se rozloučil při Rozlučce legend v závěru minulé sezóny, ale stále zůstává aktivním hráčem a současně asistentem trenéra u třetiligového B mužstva v České fotbalové lize, je také členem dozorčí rady Nadačního fondu FK Teplice.

Admir Ljevaković se tak jako druhý cizinec po svém krajanovi Edinu Džekovi přidá do teplické Síně slávy, kde jsou kromě nich také Přemysl Bičovský, Bohuslav Bílý, Michal Doležal, František Franke, Alois Jaroš, Josef Masopust, Jaroslav Melichar, Marian Řízek, Jiří Sedláček, Rudolf Smetana, Pavel Stratil, Štěpán Vachoušek a Pavel Verbíř.

Stínadla TV