Obrázek článku

Teplická kabina byla ošetřena proti virům, bakteriím a plísním

Společnost Nanotechnologie 21 v tomto týdnu ošetřila kabinu A mužstva FK Teplice speciálními fotokatalyckými nátěry. "Jde o moderní, bezpečný a dlouhodobé řešení, ochranu a prevenci proti pachům, virům, bakteriím a plísním. Povrchy, které jsou ošetřeny nano nátěrem při kontaktu se světlem nedají šanci na přežití žádným nežádoucím mikroorganismům a vytváří bezpečné a čisté prostředí," říká Jana Nováková ze společnosti Nanotechnologie 21.

Speciální nátěry by měli pomoci i směrem k aktuální celosvětové pandemii. "Jsme přesvědčeni, že použití těchto funkčních nátěrů je určitě správným krokem ke zmírnění nejen aktuální situace, ale jako účinná všeobecná prevence a ochrana zdraví. Garantujeme dlouhodobou a funkční ochranu a těší nás, že i FK Teplice jsou klubem, který má zájem o chytré a funkční řešení a chrání nejen fotbalisty, ale i své zaměstnance," dodává Jana Nováková.

"Velmi si vážíme spolupráce se společností Nanotechnologie 21, jejíž moderní technologie nově chrání kabinu našeho A mužstva," pochvaluje si tiskový mluvčí FK Teplice Martin Kovařík.

Stínadla TV