Obrázek článku

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY: sobota 27.06.2019

V sobotu odehrál B-tým a dorosty FK Teplice další přípravná utkání na hřištích svých soupeřů

B-tým Sklářů vedený trenérskou dvojicí Jaroslav Kolínek a Martin Novák dokázal zvítězit 2:0 na hřišti sedmého týmu skupiny A České fotbalové ligy, týmu FK Motorlet Praha. Skláři se ujali vedení již ve 28 vteřině utkání, kdy po rychlé akci na jeden dotek po ose Václav Černý - Zdeněk Švejda - Daniel Hýbl skóroval posledně jmenovaný přesnou ranou pod břevno domácí branky. O konečném vítězství teplického béčka rozhodl 12 minut před koncem nádhernou samostatnou akcí Daniel Kováč, který ve středu hřiště vybojoval míč, obešel pět hráčů soupeře včetně domácího brankáře a skóroval do odkryté branky Motorletu.

Nejstarší dorostenci U19 pod taktovkou zkušeného kouče Ladislava Jamricha a jeho asistenta Petra Fouska získali velmi cenný skalp, když na hřišti Baníku Zbůch porazili 4:3 devatenáctku FC Viktoria Plzeň. O vítězství Sklářů rozhodl přesnou trefou v 90.minutě utkání Mikulenka.

Mladší dorostenci U17 s trenéry Lukášem Přerostem a Davidem Šourkem uhráli cennou remízu se stejně starými hráči Plzně, když se postupně ve žluto-modrém dresu trefili Jungmann, Tadeáš Vachoušek a ve druhém poločase Štercl.

Nejmladší dorost U16 pod vedením trenérů Maria Vaita a Michala Doležala podlehl na hřišti v Praze Kolodějích domácímu týmu FK Viktoria Žižkov 1:2, když jedinou branku Teplic vstřelil Raiminius.

VÝSLEDKY utkání B týmu a dorostů FK Teplice ( So 27. 6. 2020 ) :

- SOBOTA 27. 6. 2020 -

MUŽI B: FK Motorlet Praha VS. FK TEPLICE - 0:2 (0:1),

Branky Teplic: Hýbl,  Kováč.

U19: FC Viktoria Plzeň VS. FK TEPLICE - 3:4 (1:2),

Branky Teplic: Dolechek,  Siendlok Mikulenka,  Plzeň vlastní.

U17: FC Viktoria Plzeň VS. FK TEPLICE - 3:3 (1:2),

Branky Teplic: Jungmann,  Vachoušek T. Štercl.

U16: FK Viktoria Žižkov VS. FK TEPLICE - 2:1 (0:1),

Branky Teplic: Raiminius.

Stínadla TV