Obrázek článku

​Dochází ke změnám v realizačním týmu

Se startem letní přípravy dojde také ke dvěma změnám v realizačním týmu A mužstva FK Teplice. Na vlastní žádost v realizačním týmu končí trenér brankářů Patrik Kolář a také fyzioterapeut Ondřej Klement, který se postupně kvůli časovému vytížení přesune od ligového týmu k B mužstvu. V následujícím článku se dozvíte o tom, kdo je nahradí.

Nováčkem v realizační týmu FK Teplice bude nový trenér brankářů, kterým se od počátku letní přípravy stane bývalý gólman se zkušenostmi z národního týmu Slovenska - Kamil Čontofalský, kterého si fanoušci mohou pamatovat z pražské Slavie, Bohemians nebo například Zenitu Petrohrad. Ten dosud působil jako trenér brankářů v juniorce pražské Slavie. Čontofalský během své kariéry odchytal 34 utkání za národní tým Slovenska, s Petrohradem vyhrál Pohár UEFA v sezóně 2007/2008 a také Superpohár UEFA v roce 2008.

Na pozici fyzioterapeuta přichází další Slovák Peter Hečko, který působil v této roli také u slovenského národního týmu. U reprezentace strávil celkem deset let, kdy pracoval u U19, U21 a následně pro A mužstvo, se kterým byl také na Mistrovství Evropy ve Francii v roce 2016. Vyzkoušel si i práci v Dubaji u týmu Al Shabab a spolupracuje se slovenským mistrem Evropy v triatlonu Richardem Vargou.

Stínadla TV