Obrázek článku

U15: Zlato z Memoriálu Josefa Žaloudka

Prestižní turnaj starších žáků hostila Městská sportovní hala na Slovanech. Pod záštitou starosty MO Plzeň 2 pana Ing. Lumíra Aschenbrennera a ve spolupráci s Nadací sportující mládeže proběhl v sobotu 12. ledna 2019 v Plzni již patnáctý ročník Memoriálu Josefa Žaloudka. Jeden z nejatraktivnějších halových turnajů v Čechách je určený pro věkovou kategorii U15 a tento rok získali pohár pro vítěze mladí tepličtí Skláři - tým FK Teplice U15 - pod vedením zkušeného trenérského dua Miroslav Šašek a Jiří Černý.

Letošní Memoriál Josefa Žaloudka byl určen pro hráče ročníku 2004 a mladší. Kromě domácí Viktorie Plzeň se letos zúčastnily Teplice, Mostecký FK, Dynamo České Budějovice, Sparta Praha, Baník Sokolov, Petřín Plzeň a také zahraniční soupeř Viktoria Berlín. Hrálo se znovu hracím systémem každý s každým v počtu hráčů 4+1 a s hrací dobou 1 x 14 minut.

Kromě putovního poháru Memoriálu Josefa Žaloudka získali Teplice také cenu pro nejlepšího brankáře turnaje, kterým se po zásluze stal Jan Grümann.

Srdečně gratulujeme hráčům a celému realizačnímu týmu za skvělou reprezentaci a propagaci našeho klubu.

Výsledky FK Teplice U15 v rámci 15.ročníku Memoriálu Josefa Žaloudka v Plzni :

FK TEPLICE vs. Mostecký FK 1:2,

FK TEPLICE vs. SK Petřín Plzeň 4:0,

FK TEPLICE vs. FC Viktoria Plzeň 3:1,

FK TEPLICE vs. AC Sparta Praha 2:1,

FK TEPLICE vs. FK Baník Sokolov 3:0,

FK TEPLICE vs. SK Dynamo Č.Budějovice 2:1,

FK TEPLICE vs. FC Viktoria 1889 Berlín 3:1.

Stínadla TV