Obrázek článku

Tomáš Vondrášek prodloužil smlouvu

Dlouholetá opora teplického týmu a miláček fanoušků žlutomodrých Tomáš Vondrášek dnes prodloužil na Stínadlech smlouvu, která mu měla vypršet s koncem letošní sezóny. Nově podepsal s teplickým klubem smlouvu do léta 2021 s následnou opcí. "Jsem rád, že se podařilo prodloužit smlouvu s jedním z klíčových hráčů našeho týmu," pochvaloval si sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Vondrášek přišel do Teplic v patnácti letech ze Sokolova, prošel teplickými dorosty a posléze hostováními v Ústí nad Labem a v Sokolově ve druhé lize, poté už začal nastupovat v první lize. Původně jako útočník, ale postupem času se zasunul na post pravého obránce, kde patří ke stálicím teplické sestavy.

V nejvyšší soutěži má na svém kontě 233 zápasů, ve kterých vstřelil šestnáct gólů a nahrál na třináct branek, všechno zaznamenal v teplickém dresu. "Jsem rád, že budu moct pokračovat v teplickém dresu, vlastně si ani nedovedu představit, že bych nastoupil v jiných barvách. Bylo mi ctí, že jsem o nové smlouvě mohl jednat právě se Štěpánem a moc mu děkuju za další příležitost," řekl Tomáš Vondrášek.

Stínadla TV