Obrázek článku

Osmifinále MOL Cupu: Dukla Praha - Teplice 1:3 (0:2)

Teplice postupují do jarního čtvrtfinále MOL Cupu! V Praze na Julisce porazily pražskou Duklu 3:1, hattrick dal Martin Jindráček, za domácí skóre korigoval až v závěru Brandner.

„Skláři“ nastoupili stejně jako jejich soupeř v silně kombinované sestavě, chyběli reprezentanti Žitný, Král a Luts a také zranění či odpočívající Ljevaković, Vaněček, Čmovš a další. Hosté se od začátku prezentovali velmi aktivní hrou, jejich přístup a vůle po vítězství byla daleko větší než u Dukly.

Za to vše byli odměněni už po deseti minutách, kdy se po výborné akci, kterou rozjel Kučera, prosadil Jindráček. I nadále byli Severočeši daleko lepší, druhý gól visel ve vzduchu. A skutečně padl ze vzduchu, na konci úvodní půle ho dal opět Jindráček.

Zkraje druhého poločasu byl celek z Julisky o něco aktivnější, ale jeho snaha neměla dlouhého trvání. Teplice totiž díky Jindráčkovi zvýšily už na 3:0, to se psala 65. minuta zápasu. A bylo vymalováno! Hosté ze Stínadel poté trošku polevili, čehož Pražané využili k snížení na konečných 1:3.

Za týden svěřenci trenéra Stanislava Hejkala pojedou do Prahy znovu, tentokrát s Duklou sehrají zápas 16. Kola FORTUNA:LIGY!

MOL Cup - osmifinále:
Dukla Praha - Teplice 1:3 (0:2)
Branky:
87. Brandtner  - 10., 45. a 64. Jindráček
ŽK: bez.
Rozhodčí:
Královec - Pospíšil, Kožár.
Diváci: 374.
Sestavy:
Dukla Praha:
M. Hruška – Miloševič, Chlumecký, Ostojič, Podaný – Bezpalec, Doumbia (77. Mentberger), Kott (67. Brandtner) , Bilovský – Djuranovič, Schranz (67. Breda).
Teplice: Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Hošek, Hyčka - Moulis, Soungole, Kučera (73. Kodad), Hora - Trubač (84. Knapík) - Jindráček (74. Vošahlík).

Stínadla TV