Obrázek článku

Po reprezentační pauze přijede Karviná

Už v neděli v 15:00 se pro teplický tým opět rozběhne FORTUNA:LIGA po reprezentační přestávce. Na Stínadlech přivítají Karvinou, která poslední dva zápasy zvládla vítězně.

„Nálada je standardní, všichni se na zápas těšíme. Víme, že není slabých soupeřů, čekáme proto s Karvinou těžké utkání, teď dva zápasy v řadě vyhrála. Věříme, že to utkání můžeme zvládnout,“ říká trenér FK Teplice Daniel Šmejkal.

„Skláři“ reprezentační přestávku vyplnili poctivým tréninkem, v rámci akce Kopeme za fotbal navíc sehráli zápas s Kozojedy. „Bylo to pohodové utkání, krásný přátelák v pohodové atmosféře, všichni jsme si to užili,“ vrací se záložník Jakub Hora k zajímavému setkání s hráči z okresního přeboru Plzeňska.

Reprezentační pauza přišla „žlutomodrým“ vhod, během ní řada hráčů doléčila zranění, trenéři se mohli věnovat pilování různých herních i taktických dovedností. „V lize jsme měli problémy dopředu i dozadu, v Mladé Boleslavi se to už zlepšilo. Během pauzy jsme pracovali na všech věcech a doufáme, že to bude v neděli vidět,“ tvrdí Šmejkal.

„My už si několik kol říkáme, že musíme vyhrát, jinak to není ani před Karvinou. Bude to zápas o šest bodů,“ upozorňuje Hora.

Karvinští mají na svém kontě stejně jako Tepličtí šest bodů. Naposledy doma porazili 2:1 Slovácko, před tím vyzráli v Brně na Opavu (3:1). Nejlepším střelcem týmu je se třemi góly Tomáš Wágner.

Stínadla TV