Obrázek článku

​Ve středu 25. května proběhne v AGC Aréně další ročník Run and Help

Rádi bychom pozvali naše fanoušky i širokou veřejnost na charitativní akci Run and Help, kterou pořádáme již po několikáté ve spolupráci s Kontem Bariéry, ve středu 25. května (od 8:00 do 18:00 hodin) a to přímo v AGC aréně Na Stínadlech.

Každý rok se do tohoto charitativního běhu zapojují tisíce nadšenců, jimž není lhostejný osud druhých. Přidejte se i vy a svoji účastí či drobným finančním obnosem (např. zakoupením červených nosů, které jsou symbolem Konta Bariéry za 50 Kč nebo přispěním do kasičky na stadionu) pomozte čtyřletému Jáchymkovi z Proboštova, kterého čeká náročná operace obou nohou a opětná snaha se dostat na vlastní nožky.

Nikdo nezávodí, časy se neměří, vítězové jsou všichni. Letos navíc podpoří Nadační fond FK Teplice ještě vybranou částku pro Jáchymka svým finančním darem, jehož výše se bude odvíjet od počtu naběhaných kilometrů v rámci Run and Help.
Run and Help slavnostně zahájí legenda a dlouholetý kapitán FK Teplice Admir Ljevakovič, který je i jedním z ambasadorů Konta Bariéry.

Kromě běhání pro dobrou věc pro vás máme v tento den připravenou i prohlídku stadionu FK Teplice, včetně veškerého zázemí, šaten týmu, síně slávy, atd. Těšit se můžete tradičně např. i na některé házenkářky DHK Most či hokejisty HC Verva Litvínov, kteří též podpoří Run and Help svoji aktivní účastí.

Jáchymkovi, kterého čekají po operaci nožiček intenzivní rehabilitace můžete pomoci i prostřednictvím transparentního účtu NF FK Teplice 293310060/0300 (do poznámky uvádějte "POMOC JÁCHYMKOVI“).

Stínadla TV