Obrázek článku

​Soustředění je téměř u konce | Turecký zápisníček - den 9.

Ani jsme se nenadáli a už je tu předposlední vydání tohoto zápisníčku, který mapuje soustředění v turecké Antalyi. Už zítra se totiž teplický tým vydá na cestu domů, ale pojďme postupně po stopách dnešního dne.

Dopoledne měl tým rozcvičení v hotelovém komplexu, k upřímné radosti celého týmu prohrál střižbu po bagu o přání k obědu Lukáš Mareček, na obědě tak musel popřát celému týmu.

Odpoledne vše směřovalo k zápasu s Rapidem Vídeň, nejprve předzápasová porada na hotelu a následně odjezd do Beleku, kde se utkání hrálo přímo v hotelovém komplexu, který rakouský tým obývá během svého soustředění. Zápas přinesl kaňku v podobě zranění Roberta Jukla, který musel střídat již v 17. minutě, kdy odkulhal kvůli kotníku ze hřiště. Jinak ovšem šlo o dobrou prověrku před prvním ligovým zápasem.

Po návratu z utkání už začala ta hektická část dne, kdy bylo potřeba nejprve zařídit vyprání věcí z utkání a pak následně vše zabalit, protože hned ráno se výprava vydává z Antalye zpět domů, takže nás zítra opět sledujte na sociálních sítích.


Ze soustředění v Antalyi zdraví Martin Kovařík

Stínadla TV