Obrázek článku

​Pavel Šedlbauer: Přál bych si, abychom tento týden táhli všichni za jeden provaz!

Předseda představenstva FK Teplice Pavel Šedlbauer chápe rozhořčení teplických fanoušků z nevydařené sezóny, která klub dovedla až do barážového dvojutkání. To odstartuje už tento čtvrtek a Šedlbauer by si především přál, aby fanoušci na zápas s Vlašimí přišli a pro tenhle týden táhli s klubem za jeden provaz. Příští úterý je pak také připraven před fandy předstoupit na velkém setkání a zodpovědět všechny dotazy včetně těch anonymních.

Jak nejvyšší klubové vedení vnímá nadcházející baráž?
Baráž je samozřejmě strašák, ale teď se této překážce musíme postavit čelem a zvládnout ji! Dnes ráno jsem hráčům řekl, že kvalita kádru a zkušenosti jsou na naší straně, takže pokud k tomu přidají i tolik potřebnou bojovnost, tak věřím, že baráž zvládneme a první ligu pro Teplice uhájíme.

Důležitá bude podpora fanoušků v domácím zápase...
Naprosto chápu rozhořčení fanoušků po této sportovně velmi nepovedené sezóně, ale nyní bych si je dovolil požádat, aby ve čtvrtek přišli pomoci hráčům, protože jde opravdu o hodně. Přál bych si, abychom tento týden táhli všichni za jeden provaz a společně baráž zvládli. Příští týden v úterý, až se baráž dohraje, tak jsme se rozhodli udělat velké setkání s fanoušky přímo na stadionu, kde se nás  mohou na cokoliv zeptat a my se jim budeme všechno snažit otevřeně vysvětlit a popsat.

Kritika od fanoušků na vedení klubu i na vaší osobu je na sociálních sítích opravdu veliká...
Já ani moji kolegové z vedení klubu se odpovědnosti nezříkáme, proto svoláváme toto setkání, abychom s fanoušky tohle všechno mohli probrat. Připravíme také možnost položit dotazy anonymně předem a my je na setkání všechny zodpovíme, protože chápu, že někdo nemusí chtít pokládat nepříjemné dotazy tváří v tvář, ale nechceme aby něco, co fanoušky zajímá, zůstalo nevyřčeno.

Setkání s fanoušky se uskuteční v úterý 24. května od 17:00 přímo na tribuně stadionu, vstup bude vchodem B na stadion. Zúčastní se ho kromě Pavla Šedlbauera také Rudolf Řepka, Štěpán Vachoušek, Jiří Jarošík a Martin Kovařík. Dotazy můžete už nyní pokládat anonymně prostřednictvím tohoto formuláře.

Stínadla TV