Obrázek článku

Co všechno na vás v neděli čeká na Stínadlech?

Nedělní bitva o krále severu nabídne kromě samotného zápasu FORTUNA:LIGY v rámci skupiny o Evropu také spoustu doprovodného programu, tak se pojďme podívat, jaký přesně!

Program na Stínadlech začne už ve 12:00, fanoušci si budou moci dát dobrý nedělní oběd přímo ve fanzóně, která se v pravé poledne otevře. V nabídce najdou burger ze 100% hovězího masa, smažák v housce, hranolky, klobásu v bagetě, párek v rohlíku nebo grilovaný hermelín. Spláchnout to pak budou moci točeným Březňákem 11, Aperolem Spritz, Proseccem nebo Malinovkou. U foodtrucku bude připraveno také posezení.

Kromě výborného cateringu se ve 12:00 rozběhnou také jednotlivá stanoviště fanzóny, k dispozici bude skákací hrad, malování na obličej, esportový koutek, fotbalová manéž pod vedením trenérů přípravek, střílení z luku a podobné atrakce pod vedením studentek SŠ AGC a také soutěž s moderátory a gepardicí Jane. Úplnou novinkou ve fanzóně pak bude prohlídka hasičského vozu, která jistě přiláká spousty malých zájemců.

Ve 13:15 se do fanzóny dorazí podepisovat dva momentálně zranění hráči A mužstva. Pro podpis si budou moci fanoušci dorazit k Mohamedu Yasserovi a Jakubu Křišťanovi. Samozřejmě bude možné si s oběma hráči udělat také fotku nebo selfie.

V rámci celého programu fanzóny bude opět probíhat také kvalifikace do poločasové soutěže, tu najdou zájemci z řad dětí ve fotbalové manéži trenérů přípravek.

Samotný stadion se otevře ve 14:00, už hodinu před tím bude možné přijít na nákup do fanshopu nebo na pokladny stadionu. Program s moderátorem začne před zápasem cca ve 14:30. Těsně před výkopem v 15:00 pak bude následovat předání šeku hráčce A týmu žen Simoně Perkové, která se potýká s následky vážné dopravní nehody.

O poločase pak bude následovat finále dětské soutěže, do které se kvalifikují finalisté ve fanzóně. Doražte v neděli už s předstihem na Stínadla a užijte si našlapaný program prvního zápasu v bitvě o krále severu! Vstupenky jsou v prodeji ZDE.

Stínadla TV