Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Pavlíkov

FK Teplice
7. kolo, Divize A ženy Čechy,
FK Teplice SK Pavlíkov
2:1 (0:1)
Logo

Statistiky

Branky: 71´ Němcová L., 78´ Altmannová

Team logo

FK Teplice

Boroschová - Nezbedová, Růžičková, Badinková, Zieglerová - Bolfiková, Vlastníková, Havlíková, Altmannová - Němcová L., Mendlová

Komentář k zápasu

V domácím prostředí se podařilo ženám vybojovat další vítězství a stále jsou neporaženým týmem v této sezóně. I přes to, že ve 29 minutě jako první inkasovaly branku po špatném přebrání útočících hráček, tak výsledek otočily na svou stranu běhěm 10 minut. V 71. minutě vstřelila vyrovnávající branku Němcová L. a sedm minut na to navýšila skóre Altmannová.

Ohlasy trenérů

Začátek utkání jsme nezačaly úplně špatně, ale po prvním poločase jsme šly do kabin za nepříznivého stavu 0:1. V první půli nám chyběl hlavně pohyb a důraz v soubojích. O poločas jsme udělaly pár změn v sestavě a do druhé půle jsme šli s chutí utkání otočit. Skoro celý druhý poločas jsme odehrály na polovině soupeřek a deset minut před vyrovnávající brankou jsme Pavlíkov nenechaly rozehrát a vytvářeli si slibné gólové akce. Ke konci zápasu se nám podařilo udělat zmatek před velkým vápnem soupeře a díky pohotové střele Altmannové jsme se dostaly do vedení. Jsem moc ráda, že se nám podařilo zápas otočit a porazit i tak lídra tabulky. – řekla s úsměvem trenérka B-týmu Denisa Badinková.

Stínadla TV