Report ze zápasu TJ Mokré vs. FK Teplice

TJ Mokré
9. kolo, Česká fotbalová liga žen,
TJ Mokré FK Teplice
1:9 (0:6)
Logo

Statistiky

Branky: 3x Němcová M. , 2x Lukešová, Vlastníková, Zvolenská, Motyčková, Němcová L.

Team logo

FK Teplice

Boroschová – Müllerová, Mrázová, Zvolenská – Vlastníková – Janečková, Němcová L., Lukešová, Friedrichová – Motyčková, Němcová M.

Komentář k zápasu

Už od prvních minut byla na hřišti vidět převaha Teplic v držení míče i přes silný a nepříjemný vítr. Za první poločas ženy nastřílely šest branek a určovaly tempo hry. V druhém poločase zaspaly začátek utkání a inkasovaly gól po rychlém přechodu soupeřek. Ženy se z toho rychle dostaly a přidaly další tři branky a zakončily svou sezónu s dvoubodovým náskokem.

Ohlasy trenérů

Do zápasu jsme vstupovali s odhodláním naplno bodovat a tak ukončit podzimní část soutěže na prvním místě tabulky. Po celou dobu utkání jsme si udržovali jasnou převahu, co se nám povedlo i gólově vyjádřit hned od začátku, když jsme již v patnácté minutě měli pohodlný čtyřbrankový náskok. Soupeře jsme převyšovali ve všech herních činnostech. Hlavně se nám dařila rychlá kombinační hra, ke které nám soupeř, hlavně uprostřed hřiště, dával dostatek prostoru. Z toho pramenila naše převaha a dostatek brankových příležitostí, které se nám dařilo celkem úspěšně proměňovat. - řekl spokojeně po posledním utkání trenér žen Igor Delinčák.

Stínadla TV