Teplice - Plzeň 0:0

Teplice - Plzeň 0:0

FK Teplice
15. kolo, HET liga,
FK Teplice FC Viktoria Plzeň
0:0 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky:
ŽK: 10. Šušnjar - 11. Limberský, 37. Petržela.
Rozhodčí: Hrubeš - Pochylý, Flimmel (Nenadál).
Diváci: 6183.

Team logo

FK Teplice

Diviš - Vondrášek, Král, Šušnjar, Krob - Ljevakovič, Kučera - Hyčka (87. Vošahlík), Fillo, Rezek - Vaněček.
Team logo

FC Viktoria Plzeň

Kozáčik - Řezník (26. Havel), Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář (85. Čermák), Kopic - Bakoš (65. Řezníček).

Komentář k zápasu

Teplice jsou prvním týmem HET ligy, který v sezóně 2017/2018 obral doposud suverénní Viktorku Plzeň o body! V nedělním souboji jí na Stínadlech nedovolily navléknout na vítězný korálek sedmnáctý úspěch v řadě. Více než šest tisícovek fanoušků vidělo bojovný výkon žlutomodrých, který přinesl remízu 0:0.

Tepličtí s Viktorkou sehráli vyrovnané utkání. Hosté z Plzně, již jistý účastník jarní fáze Evropské ligy, sice měli míč častěji na kopačkách, vytvořili si i více šancí, skvělého Diviše ale nepřekonali ani jednou. Největší šanci první půle měl Bakoš, kterému míč skvěle prostrčil Kopic, Diviš byl ale na svém místě a nohou míč reflexivně vykopl mimo tři tyče. Skláři nejvíce zahrozili prudkou střelou Kroba z dálky, kterou ale Kozáčik zpacifikoval.

Ve druhém poločase mohl otevřít skóre Havel, Diviše však na brankové čáře zastoupil Vondrášek. S postupem času se ke slovu dostávali výrazně i domácí. Před plzeňskou brankou bylo rušno, nejvíc nebezpečné byla teplické standardní situace. V samém závěru se Plzeň stále snažila rozhodnout o výsledku zápasu vedoucí brankou, na druhé straně hřiště ale mohl naopak rozhodnout Krob, který ale z úhlu cílil vedle Kozáčikovy svatyně.

Šlágr 15. kola FK Teplice – FC Viktoria Plzeň skončil remízou 0:0. Stejně jako z bodu měli Tepličtí radost i z 61 830 korun, které půjdou z vybraného vstupného (10 korun z každé vstupenky) na projekt #newlegs, který shromažďuje peníze na nákup odlehčených sportovních potřeb pro Terezu Bártovou z Oseka, která vinou meningokoka přišla o nohy. Krásné sportovní gesto udělali i vlajkonoši Viktorky, kteří mezi sebou vybrali témě 15 tisíc korun, které předali po zápase Martinovi Fillovi.

Fotogalerie

Stínadla TV