Report ze zápasu FK Teplice vs. DFK Mnichovo Hradiště

FK Teplice
5. kolo, Česká fotbalová liga žen,
FK Teplice DFK Mnichovo Hradiště
8:0 (2:0)
Logo

Statistiky

Branky: 35´ Němcová Leona, 40´ Vlastníková Markéta, 59´ Vlastníková Markéta, 63´ Vlastníková Markéta, 70´ Čechurová Martina, 71´ Němcová Leona, 75´ Macková Kristina, 86´ Macková Kristina

Team logo

FK Teplice

Boroschová - Václavíková (49´Kunertová), Müllerová, Nezbedová (81´Pospíšilová) - Vlastníková, Badinková - Motyčková (52´Macková), Havlíková, Janečková - Němcová, Čechurová (74´Vlčková)

Komentář k zápasu

A-tým vstoupil do utkání s cílem získat tři body a to se mu povedlo. V první poločase měly ženy několik vydařených kombinací které bohužel nedokázaly proměnit. 15 minut před do koncem prvního poločasu vstřelily ženy gól na 1:0. Netrvalo dlouho a po pěkné kombinaci z pravé strany navyšují ženy na 2:0. V druhém poločase měly ženy silnou převahu v držení míče a díky tomu si vypracovaly mnoho dalších gólových příležitostí. Dokázaly vstřelit dalších šest gólů do sítě Mnichova Hradiště. Po celou dobu ženské A mužstvo podporoval teplický fanklub a mnoho dalších fanoušků.

Ohlasy trenérů

„zápas musím hodnotit kladně co se týče naší hry hráli jsme zodpovědně a nedali jsme soupeři moc šancí vystřelit za celý zápas vystřelilo Mnichovo Hradiště jenom jednou a tu naše brankařka zlikvidovala. Do 35 minuty se děvčata trápila z koncovkou, měli jsme spoustu šancí které skončily buď vedle branky nebo jsme nastřelili brankařku, ale když už nám to tam spadlo, tak se děvčata uklidnila a přidala další góly.” - hodnotí třetí výhru A-týmu trenér Robert Borosch.

Stínadla TV