Report ze zápasu FK Teplice vs. SK Dynamo České Budějovice

FK Teplice
6. kolo, Liga dorostu U16,
FK Teplice SK Dynamo České Budějovice
3:2
Logo

Komentář k zápasu

Rozestavení FK Teplice U16: 4 – 4 – 2

Sestava FK Teplice U16: Pecháč – Novák, Mikšovský, Hora, Radoš ( 51.Rollinger ) - Zaspal ( 62.Navrátil ), Emmer "K", Krajíček ( 62.Stružinský ), Liška - Fabián ( 89.Petrželka ), Sejk ( 62.Krogner )

Branky FK Teplice U16: 38´Sejk ( as.Mikšovský ), 54´Zaspal ( as.Sejk ), 79´Navrátil ( as.Liška )

Statistiky FK Teplice U16: Střely na branku 10 (6-4), Střely mimo branku 6 (4-2), Vyložené šance 5 (3-2), Rohové kopy of 5 (3-2)

Statistiky SK Dynamo Č.Budějovice U16: Střely na branku 2 (1-1), Střely mimo branku 2 (2-0), Vyložené šance 1

Hodnocení utkání slovy hlavního trenéra FK Teplice U16 Jaroslava Kolínka: "Na utkání jsme byli natěšení a nic na tomto stavu nezměnila ani situace ze 4. minuty, kdy při špatné rozehrávce jsme inkasovali branku. Budějovice jsme přehrávali, tlačili se před jejich bránu, ale ne a ne vstřelit branku. Ať už Zaspal, Sejk, Mikšovský nebo Fabián své šance neproměnili. To změnila, až situace před koncem poločasu, kdy Mikšovský vyhrál osobní souboj, přihrál míč za obranu a Sejk skvělým důrazem, protlačil míč za brankáře hostí. O poločase jsme si řekli, že nadále budeme pokračovat ve svoji hře, soupeře vysoko napadat, hrát agresivně a že je třeba využít obě strany hřiště, neboť v prvním poločase jsme většinu hráli jen přes pravou stranu. A to jsme do puntíku splnili. Po akci Sejka se prosadil Zaspal a my se dostali do vedení 2:1. Budějovice se dostávali na naší půli jen sporadicky, přesto se jim z ojedinělé akce podařilo srovnat stav. Nás to však v žádném případě nepoložilo a kluci si šli tvrdě za vítězstvím až do poslední minuty. To Liška zabojoval, vybídl svým centrem ke skórování Navrátila a ten nezaváhal. My si tak připsali do tabulky zaslouženě tři body. Kluky musím pochválit jak se v tomhle utkání prezentovali. Nasazení, přístup, zaujetí, to jak makali jeden za druhého prostě tým, který ví co chce! A snad i ukázali, že už je jen tak nerozhodí jakýkoliv nepříznivý vývoj utkání, který je provázel v minulosti. To však ukážou až další utkání. Ze svých cílů však v žádném případě neslevíme! Budeme dále v každém tréninku na sobě pracovat tak, abychom se neustále zlepšovali."

ZÁPIS O UTKÁNÍ ve formátu PDF z Informačního systému FAČR najdete ZDE.

Stínadla TV