Teplice - Slovácko 2:2 (0:1)

Teplice - Slovácko 2:2 (0:1)

FK Teplice
26. kolo, První fotbalová liga,
FK Teplice 1.FC Slovácko
2:2 (0:1)
Logo

Statistiky

Branky: 53. a 70. (PK) Fillo – 2. Zajíc, 56. Navrátil. Rozhodčí: Jílek – Vlasjuk, Kotalík: ŽK: 71. Ljevaković – 6. Machalík, 35. Civič, 40. Zajíc, 66. Navrátil, 90. +3 Rezek. Diváci: 4 552

Team logo

FK Teplice

Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Ljevakovič, Kučera - Fillo, Hora (23. Vošahlík), Hyčka (67. Červenka)- Vaněček. Trenér: Šmejkal.
Team logo

1.FC Slovácko

Daněk - Reinberk, Hofmann, Břečka, Civič - Daníček, Šumulikoski (67. Šimko), Machalík - Navrátil (85. Rezek), Zajíc (75. Koné), Havlík. Trenér: Levý.

Komentář k zápasu

V 26. kole ePojisteni.cz ligy Teplice doma pouze remizovaly se Slováckem 2:2. Utkání se pro Skláře vůbec nevyvíjelo dobře, dvakrát prohrávali, přesto proti houževnatě bojícímu sokovi dokázali vybojovat alespoň bod.

Tepličtí nezačali vůbec dobře, hned ve 2. minutě jim dal gól Zajíc. Domácím hráčům chvíli trvalo, než našli zpátky ztracené sebevědomí a také recept na velmi kvalitní hru hostů. Šance přicházely pomalu, nejblíže brance byl pravděpodobně trestný kop Kroba, Daněk ale míč vytěsnil na roh.

Skláři se dočkali vyrovnání v 53. minutě, kdy téměř pět tisíc diváků rozjásal po Vošahlíkově centru Fillo. Vzápětí ale obrana Severočechů chybovala, čehož využil Navrátil. To už Teplice dávno hrály bez Hory, který se v první půli vážně zranil. Přesto si dokázaly vytvořit permanentní tlak. Po zatažení Červenky za dres v pokutovém území nařídil sudí Jílek penaltu, kterou Fillo proměnil - 2:2.

Poslední šanci na vítězný gól měl David Vaněček, jeho pokus ale vyrazil Daněk. Teplice tak remizovaly s bojovným Slováckem 2:2. V příštím kole jedou do Hradce Králové.

Fotogalerie

Stínadla TV