FK Teplice B - FC Slovan Liberec B 1:1 (1:0)

FK Teplice B - FC Slovan Liberec B 1:1 (1:0)

FK Teplice
15. kolo, Fortuna ČFL B - Česká fotbalová liga,
FK Teplice FC Slovan Liberec
1:1
Logo

Statistiky

BRANKA TEPLIC:
● 32´ Hora Jakub ( as. Křišťan Jakub ) - 1:0.

BRANKA LIBERCE:
● 74´ Hadaščok Vojtěch ( as. Penner Nicolas ) - 1:1.

ŽLUTÉ KARTY TEPLIC:
● 21´ Dramé Soufiane,
● 68´ Emmer Jakub,
● 87´ Tsykalo Yehor.

ROZHODČÍ:
● Beneš Jan - Beneš Adam, Chládek Michal.

DELEGÁT:
● Pešek Pavel.

DIVÁCI:
● 150.

ZÁPASOVÉ STATISTIKY:
● Střely na branku 4:5 ( 2:2, 2:3 ),
● Střely mimo branku 2:2 ( 1:1, 1:1 ),
● Střely zblokované 4:3 ( 2:2, 2:1 ),
● Střely celkem 10:10 ( 5:5, 5:5 ),
● Vyložené šance 1:1 ( 0:1, 1:0 ),
● Rohy 3:5 ( 3:2, 0:3 ),
● Ofsajdy 3:1 ( 1:0, 2:1 ),
● Fauly 14:9 ( 8:3, 6:6 ).

Team logo

FK Teplice

DOMÁCÍ - ZÁKLADNÍ SESTAVA:
Grümann J. (31) - Yasser Nour M. (12), Tsykalo Y. (16), Křišťan J. (21), Hora J. © (22), Procházka D. (24), Bednár S. (29), Dramé S. (44), Sarr I. (50), Lukáš M. (59), Emmer J. (60).

STŘÍDALI:
● 54´ IN Hrdlička P. (54) - OUT Sarr I. (50),
● 63´ IN Kolář P. (53) - OUT Yasser Nour M. (12),
● 84´ IN Jamrich L. (57) - OUT Procházka D. (24).

PŘIPRAVENI:
Köstl D. (52), Gornický V. (56), Dobrev R. (41) B.

TRENÉŘI:
Jamrich L., Stožický V., Novák J.

Team logo

FC Slovan Liberec

HOSTÉ - ZÁKLADNÍ SESTAVA:
Musil J. (1) - Okoh Ch.M. (21), Penner N. (28), Kočka L. (3), Lehoczki O. (2), Govaers M. (14), Polyák T. (19), Lexa M. (6), Hudák J. (29), Winkler J. © (13), Horňáček D. (22).

STŘÍDALI:
● 63´ IN Yuzvak A. (10) - OUT Kočka L. (2),
● 63´ IN Málek J. (12) - OUT Hudák J. (26),
● 63´ IN Hadaščok V. (15) - OUT Horňáček D. (22),
● 84´ IN Kytka M.J. (20) - OUT Penner N. (28),
● 90+3´ IN Kuľha M. (37) - OUT Okoh Ch.M. (21).

PŘIPRAVENI:
Valenta O. (9), Trojan V. (34) B.

TRENÉŘI:
Harant J., Lilling M., Samoel M., Kubista J.

Komentář k zápasu

Teplický B-tým nastoupil v posledním domácím utkání podzimní části aktuální sezóny Fortuna ČFL proti rezervě Slovanu Liberec, která aktuálně drží sérii sedmi utkání bez porážky. Oba týmy posílené o hráče z prvních týmů si v pohledném utkání nakonec mistrovské body po remíze 1:1 rozdělili. Domácí poslal v prvním poločase do vedení kapitán Jakub Hora a za hosty vyrovnával 15 minut před koncem Vojtěch Hadaščok.

"Do utkání vstoupili aktivněji domácí Skláři a ve 32.minutě vstřelil jejich vedoucí branku kapitán Jakub Hora po přesném centru Jakuba Křišťana. Slovan pozorná defenziva domácích nepouštěla do vážnějších příležitostí a držela liberecké hroty dále od branky Honzy Grümanna. Také domácí to ale neměli proti velmi dobře fungující defenzivě Liberce jednoduché a skvěle hrající Yasser Nour na hrotu teplické ofenzivy na vše sám bez výraznější podpory svého týmu nestačil.

I druhý poločas byl spíše bojem o střed hřiště s minimem brankových příležitostí v šestnáctkách obou soupeřů. V 57.minutě mohl poslat domácí do dvoubrankového vedení Jakub Emmer, který skvěle vnikl do liberecké šestnáctky a hostující brankář Jindřich Musil se štěstím a na poslední chvíli zabránil míči v jeho cestě do sítě. Liberci vyšlo v 63.minutě trojité střídaní a v závěrečné třetině utkání jeho hráči měli míč více na svých kopačkách. V 74.minutě z toho resultovalo vyrovnání Vojtěcha Hadaščoka po nabídce Nicolase Pennera. Této brance bohužel předcházela naprosto zbytečná chyba v rozehrávce domácích a přestože si brankář Grümann na střelu Hadaščoka sáhl, tak přes veškerou snahu skončila za jeho zády. V závěrečných minutách utkání již diváci další gól neviděli a tak dnešní vzájemný duel obou severočeských rivalů skončil remízou 1:1.

Slovan se udržel po podzimní fázi soutěže v klidném středu tabulky, s 19 vybojovanými body je osmý. Teplice pořadí B skupiny Fortuna ČFL uzavírají s 9 body a se čtyřbodovou ztrátou na Hradec, Přepeře a Pardubice."

Ohlasy trenérů

LADISLAV JAMRICH - trenér domácího týmu FK Teplice B:

“Dnes proti nám stál těžký soupeř, který v předchozích 7 utkáních nepoznal hořkost porážky. Po 30 minutách hry se nám podařilo dostat do zaslouženého vedení ze standardní situace po brance kapitána Jakuba Hory. Liberec jsme v dalším průběhu utkání nepouštěli do vážnějších příležitostí, ale přesto nakonec hosté 15 minut před koncem vyrovnali zkušeným Hadaščokem po naší naprosto zbytečné a školácké chybě v rozehrávce. Kluci utkání odjezdili a proto mě moc mrzí, že jedna jediná chyba nám vzala dva důležité body. To je ale fotbal a my se musíme o to lépe přes zimu připravit na jarní část Fortuna ČFL, kde se budeme doslova rvát o každý mistrovský bod."

JAKUB HARANT - trenér hostujícího týmu FC Slovan Liberec B:

“Čekal nás těžký soupeř a náročný zápas. Oba týmy byly posilněné o hráče z prvních týmů. Kluky chci za výkon pochválit. Inkasovali jsme branku po standardní situaci, jinak si ale myslím, že do defenzivy jsme pracovali výborně. V útoku jsme se prosazovali zejména posledních třicet minut. Dobře naskočili hráči z lavičky.”

Fotogalerie

Stínadla TV