Plzeň - Teplice 3:0 (0:0)

Plzeň - Teplice 3:0 (0:0)

FC Viktoria Plzeň
30. kolo, FORTUNA:LIGA,
FC Viktoria Plzeň FK Teplice
3:0
Logo

Statistiky

Branky: 50. a 82. Chorý, 68. Vydra, ŽK: 68. Červ - 21. Mareček. Rozhodčí: Machálek - Dresler, Žurovec (Vokoun). Diváci: 8632.

Team logo

FC Viktoria Plzeň

Jedlička – Dweh, Hranáč, Jemelka – Kopic (61. Cadu), Kalvach, Červ, Souaré (84. Havel) – Šulc (73. Jirka), Mosquera (61. Vydra) – Chorý (84. Metsoko).
Team logo

FK Teplice

Ludha – Kričfaluši, Knapík, Chaloupek - Švanda, Mareček, Bílek (58. Havelka), Labík (70. Radosta) - Trubač (70. Emmer) - Fila (85. Vachoušek), Čerepkai (58. Gning).

Komentář k zápasu

S jistotou skupiny o Evropu v rámci finále FORTUNA:LIGY vstoupili do zápasu v Plzni tepličtí hráči, po zranění už se do nominace vrátil Filip Havelka, ale kvůli menším zdravotním problémům z ní pro změnu vypadl Nemanja Mićević a Mohamed Yasser.

Teplický tým držel v prvním poločase velmi dobře krok s domácí Viktorií. Nepouštěl je do velkých šancí a sám se snažil hrozit, ale branku ani na jedné straně fanoušci ve Štruncových sadech neviděli.

To se změnilo až ve druhém poločase a bohužel to bylo ve prospěch domácích, když si v 50. minutě naběhl na centr Tomáš Chorý a z blízka ho hlavou uklidil do branky. Druhou branku domácích pak přidal dvacet minut před koncem Matěj Vydra, když využil přihrávky od Šulc. V samotném závěru ještě přidal třetí branku Tomáš Chorý, žlutomodří se tak vrací z Plzně bez bodů.

Stínadla TV