Obrázek článku

U10: Stříbro z halového turnaje v Roudnici

O uplynulém víkendu, v neděli 28. 11. 2021, starší přípravka Sklářů pod vedením zkušeného trenérského dua Háša - Brejcha vyrazila na halový turnaj do Roudnice nad Labem. 

V Roudnici kluci odehráli celkem 5 zápasů po 20 minutách a s bilancí 4 výher a 1 remízy obsadili na turnaji konečné 2.místo. 

Účast na turnaji krátce zhodnotil trenér Petr Háša: "Pro nás trenéry a určitě i pro rodiče bylo opravdu zajímavé sledovat, co se kluci za ty 3 společné měsíce naučili a v čem se zlepšili. V našich zápasech bylo hodně velmi dobrých pasáží ve hře 1 na 1, kvalitní rozehrávka a výstavba hry, dobré přepínání a agresivní napadání. Turnaj ale také odhalil naše nedostatky, na kterých musíme v zimní přípravě s týmem zapracovat a kterým je potřeba se v tréninku prioritně věnovat. Určitě se zaměříme na střelbu, bránění 1 na 1 a v přečíslení a také na zakončení v přečíslení. Je také potřeba, aby si kluci co nejvíce zažili správný první dotek a následný dotek při převzetí míče do pohybu.

Co ale byl pro nás nejmarkantnější rozdíl v pozitivním slova smyslu, to byly opravdové emoce našich hráčů. Kluci v zápasech naplno prožívali každou vteřinu, každý vstřelený gól a ta nefalšovaná radost po každém vyhraném zápase, to byl prostě parádní zážitek a to nám ještě před 2 měsíci hodně chybělo."

Stínadla TV