Obrázek článku

Pokyny k distribuci vstupenek na utkání se Zlínem

Vzhledem k restrikcím, které vyhlásila Vláda ČR v minulém týdnu v souvislosti s další vlnou pandemie COVID-19, může momentálně na fotbalová utkání profesionálních soutěží dorazit pouze 1000 diváků, do této kvóty se počítají také VIP partneři klubu či partneři LFA. V následujícím článku se dozvíte, jak bude probíhat distribuce vstupenek na sobotní utkání se Zlínem, a pokud nedojde k dalšímu zpřísnění opatření, tak i na poslední podzimní duel s Mladou Boleslaví.

Na zápase se Zlínem bude pro fanoušky otevřena pouze východní tribuna, místo na ní budou mít rezervované permanentkáři FK Teplice, kteří si však musí předem zajistit místenku na utkání. Tu si mohou majitelé permanentek zajistit na internetu ZDE, případně na recepci stadionu na Stínadlech každý den od pondělí do pátku od 6:00 do 21:00, v obou případech je místenka zdarma. "Kapacita východní tribuny bude pro tento duel 850 míst, zbytek je vyhrazen pro VIP partnery klubu a pro partnery LFA," vysvětluje Martin Kovařík, ředitel marketingu a komunikace LFA, který má ticketing na starosti.

Rezervace místenek pro permanentkáře bude platit až do soboty 4. prosince do 14:00, od 14:00 bude možné na pokladnách stadionu zakoupit vstupenku i ve volném prodeji. "Při posledních zápasech s Libercem a Pardubicemi bylo na stadionu vždy mezi 850 až 900 permanentkáři, takže do volného prodeje by měl jít jen zlomek vstupenek, ale nechtěli bychom, aby se na fotbal nedostal někdo, kdo chce jít, pokud budou volná místa, proto umožníme krátce před utkáním i volný prodej," dodává Kovařík.

Pokyny k nákupu místenky na utkání: Na této stránce nejprve permanentkář zadá kód své permanentky a následně se prokliká až k nákupu místenky za 0 Kč. Po zakoupení přijde vstupenka v PDF souboru na zadaný email, zakoupenou vstupenku je potřeba vytisknout nebo mít připravenou na displeji chytrého telefonu. Na každý kód je možné zakoupit pouze jednu "místenku" na utkání.

Permanentkáři budou mít vstup na stadion vchodem E, který bude na vstupence/místence vyznačen. Ke vstupu na stadion je potřeba mít vždy jednorázovou vstupenku, jakékoliv jiné karty či permanentky na toto utkání nejsou platné.

Na utkání rovněž platí další vládní omezení, tedy že mohou dorazit pouze očkovaní jedinci či lidé, kteří v posledních 180 dnech COVID-19 prodělali. "Klub se musí řídit vládními nařízeními a samozřejmě také Protokolem LFA. Podle vládních nařízení mají z těchto pravidel výjimku děti do 12 let, které bezinfekčnost nemusí prokazovat. Dále pak mládež do osmnácti let, rozočkovaní jedinci a také osoby s kontraindikací. Těm pro návštěvu utkání stačí PCR test," vysvětluje Kovařík.

Jak prokážu bezinfekčnost?
a) Vytištěným dokumentem, který obsahuje Vaše jméno
b) Aplikací Tečka

Respirátory

Na stadion budete vpuštěni pouze s ochranou úst a nosu (FFP2, nebo KN95 bez výdechového ventilu).

Stínadla TV