Obrázek článku

Na nedělním zápase se Slováckem se bude pomáhat Ukrajině

V neděli od 15:00 se na teplických Stínadlech utkají svěřenci Jiřího Jarošíka s týmem Slovácka. V rámci tohoto zápasu se chystají akce na podporu Ukrajiny, která čelí válečné agresy ze strany Ruska.

Už od pondělí probíhá společná sbírka společnosti AGC a FK Teplice na podporu Ukrajiny, prostředky se shromažďují na transparentním účtu Nadačního fondu FK Teplice. Celý výtěžek sbírky bude průběžně zasílán do sbírky, kterou v rámci Evropy organizuje na pomoc Ukrajině společnost AGC Glass Europe. Vybrané prostředky budou přímo a výhradně věnovány na podporu ukrajinských kolegů a jejich rodin na humanitární účely. Přispět můžete prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice (do poznámky uvádějte "POMOC UKRAJINĚ"), číslo účtu 293310060/0300 vedený u ČSOB.

Před nedělním zápasem bude u pokladen směrem od Kauflandu od 14:00 do začátku zápasu zřízeno sběrné místo materiální pomoci, kterou organizuje Centrum pro celou rodinu Teplice (Rybička Teplice, z.s.). Kromě sběrného místa před zápasem u stadionu funguje v týdnu sběrné místo ve Štúrově ulici 601/37, Teplice, je otevřeno od pondělí do pátku od 7:30 do 16:00. Mimo tento čas stačí zavolat na tel. 777 190 926.

Teplický klub rovněž poskytl reklamní prostor na LED obrazovce, LED perimetrech a v zápasovém magazínu ŽLUTÁ MODRÁ na propagaci renomovaných charitativních organizací a jejich sbírek na podporu Ukrajiny, podobně jako to o víkendu například učinila pražská Sparta při svém utkání se Zlínem.

Podpořit sbírku FK Teplice a AGC se rozhodl také Fanklub FK Teplice, který před utkáním a během něj bude prodávat samolepky se svou tématikou za symbolickou cenu 30 Kč a celý výtěžek prodeje bude následně věnován na sbírku na transparentním účtu Nadačního fondu FK Teplice. Fanklub při zápasech tradičně sídlí ve svém sektoru 34.

Poslední drobnou podporu, kterou se rozhodl klub na neděli připravit, je volný vstup pro ženy a děti z Ukrajiny, které obdrží vstupenku po předložení pasu či občanky na pokladně stadionu. Pokud tak víte o ukrajinských rodinách ve svém okolí, které jsou již nyní v Teplicích a chtěli by najít alespoň malé rozptýlení v této obtížné době, tak jim neváhejte o této možnosti říci.

Stínadla TV